De twee daagse workshop, door twee fotografen!

Ben je klaar voor onze  meest complete en bomvolle workshop voor de beginnende als ervaren bruidsfotograaf. In twee dagen leren wij je alles wat je moet weten over het fotograferen van bruiloften. Wij gaan diep in op journalistiek, je creativiteit en heel belangrijk de communicatie. Alles bespreken wij ook de zakelijk kanten; hoe een gezond onderneming te draaien.

Wees niet goedkoper dan de bruidstaart

 

Bekijk onderstaande film en schrijf je in voor deze bomvolle energierijke workshop, die je leven gegarandeerd veranderd!

Slechts beperkte plekken beschikbaar. Mis dit spektakel niet!

Voor onze abso-fucking-lutely workshop kregen wij een gemiddelde cijfer van een 9.5!!!

Wat vonden de studenten ervan?

De workshop voor trouwfotografen

Een workshop vol energie met alle tips en trics, wij houden niks achter en in twee dagen zit je hoofd bomval en ben je klaar voor het trouw seizoen, dat beloven wij je!

Wij hebben het prachtige Kasteel Wijenburg mogen strikken voor de fotoshoot met een geweldig bruidspaar, zo kunnen wij ons complete werkwijze nog beter laten zien.

Insight

Hoe zien de twee dagen er uit?

 

Dag 1 zal vooral in teken staan van onze complete workflow van een bruiloft. Van A tot Z, wie ons kent weet wij laten niks achter en zijn ‘open boeken’ wij leggen precies uit hoe wij werken.

 

Wij gaan het hebben over communicatie in alle facetten, van de eerste ontmoeting, de zakelijke kant maar ook hoe stuur je bruidsparen aan.

 

Wij kijken ook (opbouwend en respectvol) kritisch naar je werk d.m.v portfolio review om je te helpen om een nog beter portfolio op te bouwen dat past bij jouw maar ook zorgt voor de juiste bruidsparen. Wij helpen je om keuzes te maken voor awards en publicaties.

 

Een geweldig bruidspaar is op dag 2 aanwezig waar wij een compleet bruiloft fotograferen vanaf de getting ready, een ceremonie setting, hoe je een bruidspaar portretteert tot en met off camera flitsen op feesten.

Slechts beperkte plekken beschikbaar. Mis dit spektakel niet!

Wat leer je tijdens de workshop?

Leer in twee dagen dag een bruiloft geweldig fotograferen!

De zeer gepassioneerde fotografen Isabelle & Damon geven wederom een workshop die de grond onder je voeten laat rillen! Altijd al willen weten hoe je die waanzinnige unieke momenten tijdens het huwelijk vastlegt? Dan mag je deze workshop zeker niet missen. Wat leer je allemaal tijdens de dag?

 

– Leer hoe geweldige herinneringen maak voor je bruidsparen die eeuwig dankbaar zijn en je aan iedereen aanprijst!
– Ontdek je fantastisch eigen creativiteit
– Ontdek je eigen stijl met unieke creatieve beelden.
– Journalistieke fotografie; Hoe leg je echte, unieke momenten op een huwelijk vast.
– De drie elementen die elke foto hoort te hebben.
– Hoe licht alles alles bepaalt bestaand licht en kickass Flitstechnieken
– Portfolio kritieken, eerlijk en opbouwend.
– En al het andere dat je graag wilt weten!

 

Interesse? Reserveer je plek direct! Er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je in. De workshop wordt gegeven in de studio van Damon in Wassenaar, op 8-9 april De workshop kost €550,00 (inclusief, dranken en lunch, exclusief b.t.w).

Wie geeft de workshop?

Isabelle

IsabellaFotoBelle werd in 2001 opgericht door Isabelle Hattink nadat ze afstudeerde aan de St. Joost Academie voor Kunst en Vormgeving in Breda. Ze fotografeert je bruiloft met enthousiasme en enthousiasme om een ​​waargebeurd levensverhaal te tonen. Er is altijd een assistent of een “tweede schutter” aan haar zijde. Ze werken met een journalistieke benadering van huwelijksfotografie.

“Ik hou van mensen en hun unieke levensstijl. Ik hou van kleine, persoonlijke dingen. Zoals een grootmoeder die in haar mooiste antieke bloemenjurk naar de bruiloft komt, terwijl alle andere gasten de nieuwste modetrends dragen; of een vader die overweldigd wordt door emoties als hij zijn dochter in een trouwjurk ziet. Het zijn unieke momenten. Een trouwfotograaf is een expert in het registreren van deze momenten. ”

• Isabelle is door Fearless Photographers uitgeroepen tot beste fotograaf van het jaar 2017
• Top 2 trouwfotograaf ter wereld – WPJA 2017
• Top 3 fotograaf van de Benelux The Masters of Photography 2014 | 2015 | 2016 | 2017.
• Top 5 Wereldranglijst Fearless fotografen 2016
• Top 10 trouwfotograaf ter wereld – WPJA 2016
• Top 10 fotograaf van het kwartaal – ISPWP 2015 | 2016.www.fotobelle.com

Damon


Modefotograaf wilde hij worden. Damon Pijlman stapte op zijn zestiende op zijn brommer en reed naar een fotostudio in Wassenaar. ‘Heeft u misschien werk voor mij?’ Werk was er wel, maar modefotograaf word je niet zomaar. De jonge Damon werd ook op pad gestuurd om bruiloften te schieten. Saai, dacht hij van te voren. Maar tot zijn verbazing vond hij het fantastisch om te doen. Na negen prachtige jaren bij de fotostudio, begon Damon een eigen fotostudio in 2006. Lange tijd combineerde hij reclame- en modefotografie met bruidsfotografie.

Waar het één hem energie bleek te kosten, gaf het andere hem veel energie en steeds weer het gevoel ‘Ik was erbij!’. Zeven jaar geleden hakte hij daarom de knoop door. Hij werd huwelijksfotograaf.

Zijn inzet en passie voor bruidsfotografie heeft hem geholpen om;

  • Beste Trouwfotograaf van Nederland 2014 (Dutch wedding Awards)
  • Beste Trouwfotograaf van Nederland 2015 (Master of Wedding Photography Benelux)
  • Beste Trouwfotograaf van Nederland 2016 (Bruids foto Award)
  • Best of the best Destination Wedding Photographer 2014 & 2015 Junebug
  • Top 5 Fearless Photographer in the World 2015
  • Top 5 Master of Dutch Wedding Photography 2016
  • De Publieksprijs & Overall Beste Bruidsfotograaf van Nederland met 3 nominaties(bruid Foto Award) 2018
  • Top 5 Beste Trouwfotograaf van Nederland 2019 (Master of Wedding Photography Benelux)
  • Genomineerd Beste Trouwfotograaf categorie Ceremonie 2020 (Bruids foto Award)
  • Genomineerd Beste Trouwfotograaf categorie Bruidspaar 2020 (Bruids foto Award)

Al vanaf 2012 zet hij zich in om die kennis te delen. Meer dan 300 studenten heeft hij mogen helpen in zijn ontwikkeling.

 

Ook zulke foto’s schieten?

”Echt tof! Een workshop die eens niet over techniek ging maar over ‘kijken’ naar het licht en momenten leren zien en rust creëeren in je reportage. Juist waar ik naar op zoek ben!

Damon heeft mij absoluut een betere fotograaf gemaakt. Door zijn persoonlijke coaching ben ik de afgelopen maanden enorm gegroeid. Altijd vrolijk, en altijd met een lach, maar kritiek wanneer het nodig is!”  ”Als mentor is Damon een enorme inspirator vol passie en enthousiasme. Een heel kundige fotograaf die met kennis van zaken mij uitdaagt om altijd te blijven verbeteren in licht, compositie en het moment vangen! Je bent een topper Damon!”

Slechts beperkte plekken beschikbaar. Mis dit spektakel niet!