‘Day After Wedding’ – Eefje en Max

Na een prachtige bruiloft in Heeze werd ik uitgenodigd door het bruidspaar Eefje & Max om mee te gaan op hun honeymoon voor een Day After Wedding Shoot. Trouwfoto’s in Italië nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen helemaal als de bruidsreportage in de Amalfi Coast is. Wat was het een leuk avontuur en wat is het toch mooi in Italië! Wij kwamen aan bij het mooie hoteltje en ik had nog niet mijn koffer uit gepakt of er barste een bui los. Gelukkig bleek het een zomer buitje te zijn dus na een klein uurtje gingen wij op pad. Twee dagen op pad met Eefje & Max was 1 groot feest en mocht ik mee genieten van hun liefde.

Willen jullie ook graag zo’n Day After Wedding shoot op je Honeymoon  neem dan contact met ons op! Wij zijn al op vele fantastisch ,locatie’s geweest zoals Matera Italië,  New York Het meer van Como Italië en nog heel veel meer!

Geen reactie's

Geef een reactie