Moeten wij poseren?

Studio Damon Photography maakt andere foto´s dan traditionele poseerfoto’s. We leggen jullie pezier tijdens de shoot vast en zoeken altijd naar losse, ongedwongen momenten. Voor portretten laten we jullie op de juiste plek plaats nemen en geven daarbij enkele aanwijzingen. Tijdens de ceremonie, receptie, diner en feest mengen wij ons tussen de gasten.

Maken jullie ook traditionele foto's?

Wij maken alle foto’s die jullie verwachten van een goede huwelijksfotograaf. Naar wens maken we groepsfoto’s, staatsieportretten, details van de bloemen en de trouwjurk, de styling van de tafels en veel meer! Daarnaast maken we een creatieve fotoreportage die al het voorstellingvermogen te boven gaat, met schitterende en bijzondere momenten.

Werken jullie ook in het buitenland?

Natuurlijk! We reizen graag met jullie mee voor zogenoemde ´destination-weddings. We hebben al op heel wat bijzondere plekjes in de wereld huwelijken mogen fotograferen, waaronder New York, Aruba Zuid-Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Italië, Zwitserland en België.

Kunnen we mooie afdrukken van de foto's maken?

Ja, we leveren de foto’s in hoge kwaliteit op disk aan, zodat jullie prachtige vergrotingen kunnen laten maken. Daarnaast kunnen wij ook de vergrotingen professioneel voor jullie verzorgen.

Eten jullie mee?

Overdag zijn wij met een broodje, thee en koffie helemaal tevreden.´s Avonds bij het diner, eten we het liefst in dezelfde zaal (aan een apart tafeltje) mee. Zo missen wij geen moment en leggen we die spontane speech vast. Geen plek in de zaal? Dat is geen enkel probleem. Zet ons in een apart kamertje maar wel zo dicht mogelijk bij jullie. Een ‘artiestenmaaltijd’ is ook prima.

Hoe huren we jullie in?

Om de kwaliteit te waarborgen doen wij maar 1 huwelijk per dag en maximaal 2 per week. Wie het eerste komt, wie het eerst maalt. Wees er daarom snel bij; stuur een mailtje of maak een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Zodra het reserveringsbedrag is betaald, staat jullie datum officieel vast waarop wij komen fotograferen.

Uit welke trouwalbums kunnen we kiezen?

Wij ontwerpen zelf de trouwalbums en laten deze buitenshuis drukken met materialen van de allerhoogste kwaliteit. Zo hebben jullie er vele generaties lang plezier van. Onze albums worden overal ter wereld gemaakt zoals de USA, Zwitserland, Japan en Portugal. Er is een ruime keuze aan albums, zodat jullie de meest unieke en stijlvolle producten kunnen bestellen die te verkrijgen zijn.

Binnen welk termijn ontvangen we de foto's?

Eventueel dezelfde avond tonen we jullie al een spetterende ‘Sneak Peek’ slideshow, met een aantal geweldige bruidsfoto’s op groot beeld. Daarna gaan we keihard aan de slag om met de soms wel 10.000 foto´s terug te brengen naar een perfecte samenvatting. De mooiste beelden worden nagewerkt met de speciale Studio Damon Touche. Na ongeveer 4-6 weken hebben wij de Highlight Slideshow klaar, een hippe slideshow met de hoogtepunten inclusief muziek. In de tussentijd zijn wij ook druk met de complete huwelijksreportage, meestal zo 6-8 weken maar in het hoogseizoen kan dat soms enkele weken langer zijn. Via een speciale design-site werken we met jullie samen aan een geweldig album. Het is ons doel om de mooiste foto´s naar tevredenheid zo snel mogelijk te leveren Wij willen geweldige foto’s afleveren, waar wij met net zoveel passie en enthousiasme in steken, zoals hoe wij ook op jullie dag fotograferen! Bekijk hier de complete werkwijze na een huwelijk.

Waarom zouden wij jullie kiezen?

Wij werken met een enthousiast team met ruime ervaring. We gaan op tussen jullie gasten, fotograferen subtiel met groots resultaat. Huwelijksreportages zijn onze specialiteit en vol plezier en enthousiasme fotograferen we jullie en jullie gasten. Menigmaal zijn we voor onze huwelijksreportages bekroond met (inter)nationale prijzen.

Wat is de investering?

All Inclusive Bruiloft Collectie begint al vanaf €2500.- De tarieven voor een huwelijkscollectie’s zijn altijd Inclusief de foto’s bewerkt in style van Studio Damon, Highlight slideshow en een online gallery. Met ons gehele team werken wij aan een huwelijksreportage. In elke bruidsreportage zit weken werk en alles wordt met zorg afgerond.

Wij hebben niet het toereikende budget!

Willen jullie graag onze stijl van fotografie maar zitten wij boven jullie budget? Eventueel kunnen wij een speciaal betalingstermijn samen stellen, normaal gesproken is het bedrag in drieën verdeeld. Ook een optie is om te kiezen voor een Solo fotograaf (i.pv) twee trouwfotografen). Een zeer getalenteerde fotograaf die in stijl van studio damon photography huwelijken fotografeert. Opgeleid door Damon zelf en fotograferen met en samen vele huwelijken.

De gehele nabewerkingen, album ontwerpen en slideshow zullen door Studio Damon worden verzorgt.

Kunnen we ons eigen pakket samenstellen?

Bekijk hier; Hoeveel uur huur je een trouwfotograaf in? We hebben verschillende huwelijkscollecties met zorg voor jullie samengesteld. Eventueel kunnen jullie huwelijks collectie’s aanvullen met extra items, zoals extra uren of een album met meerder foto’s. Onze collectie’s hebben aan één gesloten uren. Een collectie’s downgraden met dezelfde bedragen is niet mogelijk, ik maak dan graag een offerte op maat.

Wat zijn jullie favorieten trouwleveranciers?

Via deze link adviseren wij graag onze meest favorieten trouwleveranciers, wij vullen de lijst regelmatig aan!

Wij hebben nog meer vragen!

Wanneer jullie nog andere vragen hebben, kun je ons altijd mailen, bellen of langskomen:

 

Studio Damon Photography
Schoolstraat 82
2242 KG Wassenaar Nederland
Tel: 0031 (0)70 – 5 170 881

Ik wil graag Damon op mijn bruiloft!