Trouwen in Spanje op Ibiza

Trouwen in spanje op Ibiza

Trouwen in spanje op Ibiza

Trouwen in Spanje op Ibiza, nou stiekem eerst bij Voorburg en daarna lekker verder vieren op Ibiza en wat was ik blij dat ik daar ook bij mocht zijn. Nu ben ik op geweldige strandbruiloften in Corsica tot in de gave stad New York op bruiloften geweest maar dit was ook weer zo een pareltje. Elke bruiloft vind ik een eer om erbij te zijn maar door het vele reizen ben je ervaren en nog meer voorbereid op destination bruiloften. Zo gaat standaard de Drone en onderwater camera mee en film ik tussendoor wat sfeerbeelden.

Day after weddingshoot

Marianne & Jop kozen voor onze day after wedding shoot , zeg maar een soort honeymoon crasher. Twee dagen op pad met deze fantastisch mensen was een groot feest van de hoogste berg op Ibiza naar lekker poedelen in de zee. Op Ibiza komen zij geregeld en konden mij naar de meest bijzonder uit kijkpunten brengen op Ibiza.

Ibiza heeft unieke fotogenieke locatie’s!

Een bruiloft fotograferen op Ibiza stond al een tijdje op mijn lijstje en wat tof dat het nu werkelijkheid is geworden D.M.V. een Day After wedding shoot. Wij bezochten de meest fantastische locatie’s wat is het een fotogeniek eiland! Hieronder een aantal bruidsfoto’s!

Bruiloft leveranciers

Hierbij handige linkjes voor het plannen voor jullie bruiloft, originele ideeën, praktische informatie en een aantal leveranciers die mee werkte aan deze trouwerij:

Bruidsjurk Covers Bruidsboetiek Utrecht

Bruidegom pak en schoenen

Geen reactie's

Geef een reactie