bruidsfotografie-waspik

StudioDamon Wint Twee internationale Awards

Afgelopen week mocht ik twee Awards in ontvangst nemen bij de Internationale Organisatie van Journalistieke Bruidsfotografie de WPJA

Jullie kunnen begrijpen dat dit geweldig nieuws is en wij zijn zo blij!

Over de hele wereld wordt er door bruidsfotografen ingestuurd en dat wij er dan zelfs twee keer bij zitten is fantastisch.

bruidsfotografie-waspik

bruidsfotografie-rhederoord

Sinds de oprichting in 2002 is de Wedding Photojournalist Association (WPJA) de vertrouwde autoriteit voor geëngageerde paren die hun bruiloft en de deelnemers op die dag willen documenteren omdat ze ze echt willen onthouden. Erkenning voor de creativiteit en ambacht van haar leden door toonaangevende huwelijkspublicaties, waaronder BRIDES magazine, behoudt de WPJA het lidmaatschap om wereldwijd fotografen te selecteren wiens portfolio’s en praktijken blijk geven van talent, expertise en klantenservice in huwelijkfotojournalistiek. Leden van de WPJA – door hun werk zoals beoordeeld door nieuwsfoto-redacteuren en prijswinnende fotojournalisten (inclusief Pulitzer Prize-winnaars) – vertegenwoordigen de hoogste normen en de voorhoede in de business van creatieve trouwfotojournalistiek. Als professionele beeldend kunstenaars leggen WPJA-fotografen de echte momenten en emoties vast van de belangrijkste viering in het leven van twee mensen die samenkomen als één.

Geen reactie's

Geef een reactie