Referenties Workshops

“Federer. Bolt. Messi. Woods. Sportsmen so renowned and so extraordinarily talented. Constantly pushing the limits and rewriting the rule- and history books. Adored and respected. Copied and envied. Although this next metaphor would make more sense in Dutch; if your brand of sports, like mine, is photojournalistic wedding photography, Damon Pijlman would (or should) make your list of greats.”

Jesse
“Begin februari volgde ik Damon’s tweedaagse ‘BIG’ workshop in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Deze twee dagen heb ik niet zozeer mijn best gedaan met mijn camera om plaatjes te schieten van een bruidspaar, maar meer geluisterd en heel veel gekeken. Met een backpack vol met ingrediënten ging ik naar huis om vervolgens meteen mijn vriendin als proefkonijn te gebruiken. Want het is allemaal leuk en aardig, de goede uitleg van Damon en hoe hij het allemaal voor elkaar krijgt; het is vooral veel oefenen en prutsen met deze nieuwe ingrediënten! :-)”

Stephan
“De workshop dagen waren fantastisch en de investering ervoor was het driedubbel dwars waard! Waarom? Ten eerste was het een enorme leerzame ervaring waar bij Damon ook echt de fijne kneepjes tot in detail uitlegt maar hij is ook een open boek zonder geheimen waar je met al je vragen terecht kunt en een eerlijk en leerzaam antwoord van krijgt en dat waardeer ik enorm!” Lees hier zijn verslag verder!

Arno
Als mentor is Damon een enorme inspirator vol passie en enthousiasme. Een heel kundige fotograaf die met kennis van zaken mij uitdaagt om altijd te blijven verbeteren in licht, compositie en het moment vangen! Je bent een topper Damon!

Huibert van Rossum
Damon is een kunstenaar! Naast een waanzinnig goede fotograaf is hij ook een fantastische inspirator in zijn workshops en gewoon een heel relaxte gast.

Leonard Walpot
Damon en Eva zijn echt toppers! Eerder dit jaar de 3-daagse workshop gevolgd (echt een aanrader!) en volgend jaar komen ze onze bruiloft fotograferen. Ik kan niet wachten woehoeee!

Marieke Amelink
Super leerzame workshop! Damon is een super leuke gezellige man die je alle tips en tricks graag leert!

Léonie Stolk-van Gelder