Referenties Bruiloften

Bruidspaar Alize en Peter
Mind blown!! Elk speciaal moment, of deze nu grappig of emotioneel is, weten jullie te vangen. Vooral de aandacht voor details en het werken met licht maakt deze fotograaf bijzonder. Vakwerk vanaf het eerste contact tot en met het aanleveren van de foto’s. Het eindresultaat is dan ook waanzinnig! Als bruidspaar beleef je de dag in een waas, maar met deze foto’s krijg je de kans om alles opnieuw te beleven. Kortom: een aanrader met hoofdletter A.

Bruidspaar Alize en Peter
Bruidspaar Carolien en Daniel
De Destination Wedding shoot hebben we met Damon afgesproken voor onze bruiloft. Persoonlijk vond ik het toen nog wel een beetje spannend. Ik ben zelf niet het type die graag/makkelijk voor de camera staat. Nadat we Damon en Eva in actie hebben gezien op de bruiloft voelde het meteen goed. Ongelofelijk fijne, warme en oprechte mensen. De hele dag hadden we niet eens door dat ze er waren. De combinatie dat je niet merkt dat ze er zijn en dat ze feilloos de perfecte momenten weten te pakken is een bijzonder talent te noemen, en dan ook nog zulke fotos. Nergens merkten we dat beter als bij gedurende de destination wedding shoot. Een hele dag op sleeptouw met Damon was een heus en waar feest. We hebben veel gelachen bijzondere plekken ontdekt en Damon wist elke keer weer spontaan de juiste momenten te pakken. Het geheel was een ontspannen en natuurlijk proces waarbij Carolien en ik lachend, pratend en wandelend op de juiste momenten en plekken door Damon vastgelegd werden. Het is een zeer bijzonder en mooi moment voor ons geweest, op het hoogtepunt van ons geluk, liefde en emotie vast gelegd te mogen worden door een ware kunstenaar. Ons liefdesverhaal is in beeld en geluid vastgelegd. Dank Damon & co, ik kan dit iedereen aanraden.

Bruidspaar Carolien en Daniel
Bruidspaar Danielle en Reinier
Top fotograaf! Ik ben zelf fotograaf en dus heel kritisch smile emoticon Dan ga je voor de beste, en dat is Damon. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Daarnaast is het een gezellig, vrolijk persoon vol positieve energie. Ondanks dat hij steeds de beste plek heeft om de mooiste foto te maken heb je niet door dat hij overal bovenop zit. Dat is fijn. De mooiste dag van je leven kan je niet over doen dus kies voor een professionele fotograaf. Daar krijg je echt geen spijt van.

Bruidspaar Danielle en Reinier
Danielle Gouverneur
Top fotograaf! Ik ben zelf fotograaf en dus heel kritisch  Dan ga je voor de beste, en dat is Damon. Hij heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Daarnaast is het een gezellig, vrolijk persoon vol positieve energie. Ondanks dat hij steeds de beste plek heeft om de mooiste foto te maken heb je niet door dat hij overal bovenop zit. Dat is fijn. De mooiste dag van je leven kan je niet over doen dus kies voor een professionele fotograaf. Daar krijg je echt geen spijt van.

Danielle Gouverneur