Aangenaam, Damon!

Modefotograaf wilde hij worden. Damon Pijlman stapte op zijn zestiende op zijn brommer en reed naar een fotostudio in Wassenaar. ‘Heeft u misschien werk voor mij?’ Werk was er wel, maar modefotograaf word je niet zomaar. De jonge Damon werd ook op pad gestuurd om bruiloften te schieten. Saai, dacht hij van te voren. Maar tot zijn verbazing vond hij het fantastisch om te doen. Na 9 prachtige jaren bij de fotostudio, begon Damon een eigen fotostudio in 2006. Lange tijd combineerde hij reclame- en modefotografie met bruids/ portretfotografie.

 

Waar het één hem energie bleek te kosten, gaf het andere hem veel energie en steeds weer het gevoel ‘Ik was erbij!’. 10 jaar geleden hakte hij daarom de knoop door. Hij specialiseerde zich  in huwelijks en portret fotograaf om de unieke relaties vast te leggen met creatieve en pure foto’s. De studio heeft een aantal jonge professionals in dienst, allemaal met hun eigen specialisme en werkt samen met de beste freelancers in het vakgebied. Ons meest recente werk vindt je hier. Startende fotografen kunnen er terecht voor een stageplek en voor professionele fotografen biedt Studio Damon Mentoring en Workshops.

De toppers van de studio

eva

Eva

Damons partner in crime. Vergezelt hem op bruiloften om vanuit andere hoeken de mooiste foto’s te maken. Kwam een aantal jaar geleden als stagiaire bij Studio Damon en heeft zich sindsdien fantastisch ontwikkeld. Won ook individueel al enkele prestigieuze awards.

daniel

Daniel

Drie jaar geleden hadden Eva & Damon de eer om de bruiloft van Carolien & Daniël te fotograferen. De bruiloft was fantastisch en de vriendschap die is ontstaan, Daniël bleek ook nog eens een zeer getalenteerde fotograaf te zijn naast zijn baan als huis arts. In de drie jaar na de bruiloft is Daniël veelvuldig met Eva & Damon mee geweest op allerlei trouwerijen in binnen en buitenland. Dus als Daniël zijn stethoscoop aan de kapstok hangt op donderdag avond gaat ie graag met mee en mocht iemand onwel worden op jullie bruiloft is er altijd een dokter in de zaal!

suze

Suze

Suze is moeder van onze dochters Pippa & Lucie en al meer dan 8 jaar getrouwd met Damon. Door haar andere werk als creatieve ontwerper bij de studio van Zilveren Kruis en haar studie beeldende kunst is zij absoluut de perfecte persoon om jullie trouwalbum te ontwerpen. Zij doet alle administratieve werkzaamheden en verzorgt de planning en de contacten. Naast één van de meest belangrijke personen in het leven van Damon, is ze daarom misschien wel de meest belangrijke persoon bij Studio Damon