Meest opwindende tijden, jullie trouwdag is

 

de start van een nieuw begin samen.

Dit is een van de meest opwindende tijden in je leven en het beste deel is, dat het nog maar het begin is. We zijn echt vereerd dat jullie ons overwegen om jullie grote dag vast te leggen.

Je trouwdag zal snel voorbij gaan! Je vergeet  misschien om een stap terug te doen en naar je gelukkige gasten te kijken en dat is waar we binnenkomen. Het is onze passie en plicht om alles vast te leggen, want aan het einde van de dag, zal de jurk worden opgehangen, zal de trouwlocatie gesloten zijn en de cake is opgegeten. Het resultaat wat je nog over hebt zijn foto’s en herinneringen.

Als je dit leest en je denkt dat we goed bij elkaar passen, laten we persoonlijk afspreken voor koffie of via Telefoon / Skype om al jullie wensen voor de bruiloft te bespreken.

Dit verdient een unieke aanpak

Elk koppel en evenement is uniek, net als jullie liefde samen, dit verdient een unieke aanpak daarom is de prijsopgave ook afhankelijk van wat jullie willen en kiezen.Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij ter plekke een investeringsplaatje bepalen voor jullie dag. Deze is namelijk afhankelijk van belangrijke details en jullie wensen, van hoe de dag wordt ingericht en is dus altijd maatwerk!

Neem gerust contact met ons op!

Meest belangrijke ervaring

We zien bruiloften als een van de meest belangrijke ervaringen, wat erg spannend is! Jullie ervaring begint met een eerste kennismakingsgesprek, zodat we kunnen ontdekken wat er uniek aan jullie is en wat jullie graag zouden willen vieren. Zodra we dit allemaal hebben ontdekt, kunnen we jullie een beter beeld geven van wat de investeringen zouden worden.

Zijn jullie er klaar voor?

Zijn jullie er klaar voor?

Verspil geen moment!

Er staat een unieke ervaring te wachten!

Deel 1


De eerste stap van deze fotografische ervaring is om te ontdekken wat belangrijk voor jullie is en wat je graag zou willen vast leggen en vieren.  Jullie zijn uniek en tijdens deze trouwreportage zullen we die vast leggen. Naast dat er geweldige foto’s komen van de twee belangrijkste op de dag en hoe zij genieten, maar bespreken wij ook wie je (extra)  graag meeneemt in deze reportage. Tijdens een ontspannen kennismaking bij ons op de studio of via Skype, bespreken wij alle ins en outs. Nadat jullie voor ons hebben gekozen hebben wij natuurlijk ook nog bespreking voor voor alle invullingen en planningen  voor de grote dag.


Deel 2


Dan is de grote dag. na alles wat  we hebben besproken wat belangrijk is, leggen wij dat spontaan en ongeregiseerd vast op julie bruiloft. In korte fotosessie’s verspreid op de dag kunnen wij zonder afleiding en ontspannen portretten maken van jullie twee in het mooi licht.  We fotograferen op locatie’s  die voor jullie belangrijk is, Niet samen in een park te staan en voor de camera te poseren, laten we ons focussen op het vastleggen van echte, pure  momenten.


Deel 3


Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières kunnen al op dezelfde dag in de avond worden vertoond. Samen ontwerpen we een collectie die jullie absoluut zal voelen hoe bijzonder deze dag was en graag aan iedereen trots kunt laten zien. Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail. Een creatieve trouwreportage die jullie verwachtingen overtreft en waarmee bruidsparen hun bruiloft steeds weer opnieuw kunnen beleven!


wall-art studio damon

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op 070 517 0881 of vul  het onderstaande contact formulier in en dan nemen wij zo snel contact met jullie op!

Bekijk ook de pagina met de meest gestelde vragen over bruidsfotografie

Deze bruidsparen gingen je voor

De investeringen?

Er zijn zijn verschillende items waarmee je rekening moet houden om de kosten van een trouwreportage te berekenen.

De aantal uren of dagen van de trouwfotografie

Het aantal foto’s in een trouwreportage

Eén of twee trouwfotografen op jullie bruiloft

Een trouwalbum en eventuele extra kado trouwalbums?

Trouwlocatie binnen of buitenland

Onze bruidsparen kiezen vaak voor 12 uur aanwezigheid op een de trouwdag, omdat hier onze documentaire stijl het best in past; Hierdoor ontstaan onze verhalende trouwfotografie, wij willen de dag goed starten met een opbouw en introductie.
Voorbereidingsfoto’s lenen zich daar het allerbeste voor. Omdat dan het verhaal te eindigen met een Big Bang zoals een Grand Exit met de laatste dans en vuurwerk.
Veel bruidsparen vinden het de investering waard dat alles wordt vast gelegd van begin tot ‘eind’, er voldoende tijd voor creatieve vrijheid in portretten en
om nog maar te zwijgen over de extra gemoedsrust, hierdoor zal er dan ook geen moment gemist worden.

De verschillende collectie’s zijn ook all in dit betekent dat er geen verrassingen en verborgen kosten nog bij komen, alles is namelijk inclusief.
De huwelijks collectie’s kunnen worden upgegrade en ge downgrade met bijvoorbeeld extra uren en extra albums en dergelijke.

Maak een vrijblijvend afspraak, ik hoor graag meer van jullie wensen.
Bruiloftreportage-in-Amsterdam

Zoveel verschillen in prijzen van trouwfotografen.

Ten eerste er zit ontzettend veel arbeidsuren in, voorbeeld een collectie opmaat met 16 uur fotografie. Zit naast de opnametijd (16 uur) ook nog intake gesprekken, om zorgvuldige jullie wensen in te vullen. 12 uur selecteer tijd, 16 uur nabewerking tijd en ook nog ruim 20 uur montage werk van de videoclips.
Ten tweede er werkt een groot team aan een bruiloft. Naast Damon met zijn collega op de bruiloft, werkt Suze aan de montage van het Album en bewerkt Arielle samen met Damon de beelden.
Ten derde de geleverde producten en dus herinneringen; albums, aantal foto’s en video

Laten wij dit eens van dichtbij bekijken.
De arbeids-uren Bij een collectie van zo 16 uur  is dat een totaal aan 60 uur en dat is nog exclusief de reis tijden die soms gemaakt moeten worden, vergeet niet dat de prijzen all-in zijn dus deze reiskosten komen er in NL niet bij.

Teamwork; Bij  onze collecties komen één of twee zeer ervaren award winnende trouw fotografen (geen secondshooter assistent maar een volwaardige fotograaf). Een bruiloft is echt een grote samen werking door verschillende team leden om tot het aller beste product te komen. Ieder heeft een eigen specialiteit, zoals elk goed hockey team heeft ieder een taak die hij of zij  fantastisch uitvoert.
De beste herinnering Het uiteindelijke product aantal foto’s,Wall-arts en albums verschilt ook erg. Een album met 120 foto’s dit houdt in dat het album 80 bladzijden heeft en bij een compactere collectie  20 bladzijde. Ook zitten bij de grotere collectie’s kadoalbums, dit zijn directe copies van het grote Design album cadeau bijvoorbeeld voor je ouders of gewoon jullie zelf. Er wordt heel veel meer gefotografeerd als onze team leden langer op de bruiloft zijn er gebeuren gewoon heel veel meer (mooi) momenten.

Welk pakket past bij jullie bruiloft?

Wat zijn de uren dat je een trouwfotograaf  kan in huren? Met één van onze reken methode geef ik jullie handvaten mee om de uren in de te delen.

Waarom zou je ze juist dan bij hun gasten weghalen voor een geregisseerde, langdurige fotosessie? Een korte spontane shoot, als iedereen blij en ontspannen is, is minstens zo effectief. ‘Bovendien wordt het licht, naarmate de dag vordert alleen maar mooier. Ik hou van dat gouden licht aan het einde van de dag.

Storytellers!

Vanwege onze verhalende trouwfotografie, hebben wij minimaal 6 uur nodig om jullie verhaal te vertellen. Wij willen jullie dag goed starten met een opbouw en introductie. Voorbereidingsfoto’s lenen zich daar het allerbeste voor.
We hebben gemiddeld 1,5 uur nodig bij de bruid voor de voorbereidingsfoto’s. Minimaal een half uur. Als de bruidegom op een andere locatie verblijft dan de bruid en jullie pakket een second fotograaf heeft, we hebben gemiddeld een uurtje nodig voor de voorbereidingsfoto’s van de bruidegom (minimaal een half uur). De meeste portret fotografie doen wij na de ceremonie die doe wij vanwege verschillende redenen.

Ten eerste het aller mooiste licht is na het middag uur en het wordt steeds mooier dichter naar de zonsondergang, ten tweede hebben wij gemerkt dat bruidsparen zich veel ontspanner voelen na de ceremonie, ten derde soms is een champagne erg goed voor losse foto’s 😉 en ten vierde wij fotograferen het liefst in korte sessie van 10 minuten zo zijn ze veel echter en spontaner.  Dit betekent voor jullie dag indeling dat jullie geen uren hoeven uit te trekken voor fotosessie’s (in een saai park) voor de ceremonie maar wij maken de portretten tussen door.

Maak een vrijblijvend afspraak, ik hoor graag meer van jullie wensen.