Huisdieren hebben een persoonlijkheid en ze houden onvoorwaardelijk van je, voor altijd!

Heb je je ooit afgevraagd wat je huisdier zou zeggen als hij kon praten? Welke persoonlijkheid zou het hebben als het een persoon was?
Is het niet verbazingwekkend dat ze er altijd zijn om ons te troosten en om wat dan ook een glimlach op ons gezicht te toveren?
Stelt je zich eens voor dat je de ware hun ware persoonlijkheid en jullie speciale band zou kunnen vastleggen op foto’s waarvan u dag in dag uit kunt genieten.

Dus … De vraag is, welke momenten met je huisdier wil je van genieten en onthouden?

Wij zijn gespecialiseerd in leuke en unieke ervaringen met huisdieren fotografie die beginnen met het goed begrijpen wat je huisdier voor jullie betekent. Dit wordt gevolgd door een fotosessie die de unieke persoonlijkheid vastlegt. Het beste deel vindt plaats kort na je sessie wanneer je gaat genieteten van de foto’s  door middel van een filmisch onthullings- en ontwerpadvies.

investeringen huisdieren fotografie

investeringen huisdieren fotografie

Neem contact met ons op voor de speciale foto actie

Bel of stuur ons een bericht

Deze fotosessies zijn al vanaf:

€100.-

Opname kosten

De fotosessies zijn inclusief:

Gefotografeerd door een ervaren en ontspannen fotograaf van Studio Damon

Een bespreking van jullie wensen maar ook om elkaar te leren kennen, dat kan via de telefoon of bij ons op de studio

Een leuke en spontane fotoshoot-ervaring, met artistieke, verhalende foto’s die je voelt.

Een filmische highlights-onthulling van jullie foto’s.

Professionele bewerking van de uiteindelijke afbeeldingen.

Een persoonlijke ontwerp – en bestelsessie  waarin wij of jij zelf de meest perfecte muur-, album- en portretcollecties voor je huis kunt ontwerpen.

Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Bel 070-5170881 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!


		

Het belang van foto afdrukken

Stel je foto’s voor die je voelt … Ervaar prachtige muurkunstcollecties die speciaal zijn ontworpen met jou, je familie en je huis in gedachten.

Met elke collectie vervaardigd met de beste kwaliteit, passen deze mooie en complete kunstwerken in elk interieur. Met de hulp van onze ontwersessie, zal elke muurkunstcollectie en afwerking uniek worden gemaakt voor u en uw gezin om nog vele jaren op uw muren te koesteren. Hier zijn slechts enkele van de favoriete kunstcollecties van onze klanten!

Bekijk hier al onze Wall-Art Collections

Mijn huisdier is een beetje (vul zelf in; hieper, verlegen nerveus) en wilt nooit mee werken aan de fotosessie.

Het komt echt helemaal goed! Ongeveer 98,9% van de huisdieren die op deze pagina’s staan, zijn je dagelijkse metgezellen. Ze kunnen wel of niet luisteren om te zitten of te blijven en dat is GEWOON FIJN! Mijn camera legt ze in een flits vast , dus ze hoeven echt niet stil of stil te zijn. Daarnaast heb ik ervaring met diergedrag en dierentraining, dus ik ben bereid om met de persoonlijkheid van je huisdier om te gaan. Het is belangrijk om mogelijke gedragsproblemen te bespreken tijdens het consult voorafgaand aan de sessie, maar soms weet niemand dat de hond doodsbang is voor het geluid van de sluiter! Hoe het ook zij, we zullen wat extra tijd doorbrengen met uw trouwe huisdier om hen op hun gemak te stellen met mij en mijn camera met behulp van positieve energie.

Ik hou van die vrije opnames, maar mijn hond mag niet los van de riem. Wat zijn mijn mogelijkheden?

De veiligheid van onze klanten en ons team is de eerste prioriteit tijdens onze sessie en de enige honden die van de lijn mogen komen, zijn degenen waarvan hun eigenaren 110% vertrouwen hebben in hun vermogen om hun huisdier in die specifieke situatie terug te roepen. Moeten ze toch aan de riem worden riemen op magische wijze in Photoshop verwijderd van elke bestelde afbeelding zonder extra kosten.

Hoeveel huisdieren mag ik mee brengen naar de fotosessie?

Jullie fotosessie kan alle honden uit hetzelfde huishouden omvatten. Tot dusver heb ik het meeste dat ik samen heb gefotografeerd voor één sessie zes teckels.

Mag ik ook op de foto's staan? Hoe zit het met mijn kinderen?

Ja natuurlijk ! Ik moedig je juist aan om ook op de foto’s te staan, net als alle andere mensen uit je huishouden. Ja, dit geldt ook voor kinderen. Tijdens ons (telefoon) gesprekken zullen we bespreken welke soorten beelden we tijdens onze sessie kunnen maken en of de sessie vooral zal focussen op jouw hond, de relatie tussen jou en je hond, of evenveel focus op beide!

Mijn hond heeft niet veel tijd meer. Is er een speciale sessie?

Wat ontzettend verdrietig. De levens van ons huisdier zijn tragisch kort. Onze agenda’s zitten erg vol, maar ik zal er alles aan doen om mijn schema aan te passen om je er zo snel mogelijk in te persen.

Moeten wij nu al aan geven welke Wall-art collectie wij willen?

Hoewel het handig is om een ​​idee te hebben van de collectie waarin jullie geïnteresseerd bent bij het boeken van uw sessie, hoeft je geen definitieve beslissingen te nemen tot onze bezichtigings- en bestelafspraak wanneer u al uw definitieve afbeeldingen ziet!

Ik wil unieke portretten van mijn huisdier! Hoe kan ik reserveren?

Klik hier om een ​​sessie te boeken! Als je nog vragen heeft, stuur ze dan mijn weg via dit aanvraagformulier of bel me op 070-5170881. Ik kan niet wachten om met je samen te werken!