Zee & Strand fotoshoot

Zee & Strand fotoshoot

Forever session

Forever session

Zwangershap

Zwangershap

Huisdier

Huisdier

Fotoshoots van Studio Damon

Dit is de plezierige fotosessie waarop je hebt gewacht. Tijd vliegt voorbij en nu is het tijd om te pauzeren en te genieten van het lachen en de magie die al je harde werk de moeite waard maken! Laten we deze mooie tijd nooit meer vergeten ​​door middel van foto’s die jullie eraan zullen herinneren hoe mooi jullie gezin is! Hoe geweldig zou het zijn om deze mooie momenten mee terug te nemen  voor aan de muur in huis?

Bij Studio Damon  specialiseren we ons in het creëren van een enthousiaste en spontane strand- en vakantiefoto-gevoel die begint met een wandeling door het charmante, unieke wassanaarse duinen en strand.   Tijdens je fotosessie vieren we het leven met elkaar, gegoten in het dromerige stranddecor en de soundtrack van plezier,  lachen en de zee. Het beste deel gebeurt kort na je sessie wanneer jullie het warme gevoel voor elkaar zult herontdekken door middel van een filmische onthulling van deze fotosessies.

De beste herinneringen

Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van verhalende, unieke fotosessies met beelden die je voelt.

Wij zijn visuele verhalenstellers in hart en nieren. Een fotostudio die gespecialiseerd is in vervalende fotosessie’s, groeps-fotografie en portretten. Wij geloven dat momenten de beste herinneringen maken!

Voor informatie over deze fotosessies bekijk één van onderstaande portfolio.

Portfolio fotoshoots

Zee & Strand fotoshoot

Forever session

Boudior

Zwangerschap

fotostudio-wassenaar

Portret

Huisdier

De fotoshoots zijn inclusief:

Gefotografeerd door een ervaren en ontspannen fotograaf, Damon of Eva
Een leuke en spontane fotoshoot-ervaring, met artistieke, verhalende foto’s die je voelt.
Een filmische highlights-onthulling van jullie foto’s.
De foto’s in hoge kwaliteit met de hand nabewerkt.
Een ontwerp – en bestelsessie  waarin wij of jij zelf de meest perfecte muur-, album- en portretcollecties voor je huis kunt ontwerpen.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Deel 1


De eerste stap van deze fotografische ervaring is om te ontdekken wie je graag meeneemt naar een fotosessie, wat belangrijk voor je is en wat je graag zou willen vast leggen en vieren. Jullie zijn uniek en tijdens deze fotoshoot zullen we die vast leggen.

Deel 2


Nadat we hebben besproken wat belangrijk is, leggen wij dat vast tijdens een creatieve fotosessie.We kunnen zonder afleiding fotograferen in mijn mooie studio. Of waarom binnen blijven als wij ook verhalend jullie momenten buiten kunnen documenteren?  We zullen een locatie vinden die voor jullie belangrijk is, We hoeven niet samen in een park te staan en voor de camera te poseren, laten we ons focussen op het vastleggen van momenten op locaties die je aanspreekt. Fotosessies duren doorgaans 1 – 2 uur.

Deel 3


Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières vinden na de sessie plaats. Samen ontwerpen we een collectie die jullie absoluut graag in uw huis, kunt laten zien. Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Bel 070-5170881 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

luxe foto kado voucher

Luxe Foto Cadeau Voucher

Op zoek naar het perfecte cadeau? Onze Foto Cadeau Voucher wordt gegarandeerd enorm gewaardeert en vaak heb je er stiekem zelf ook wat aan 😉

Kies wat je wilt, een fotosessie cadeau in de studio of op locatie maar ook nabestellingen wordt vaak gegeven.

Meer informatie over deze luxe cadeau voucher kan je hier vinden

Tot binnenkort!