Samen een fotoshoot op locatie

Dit is de spontane en fijne fotosessie waarop je hebt gewacht. Tijd vliegt voorbij en nu is het tijd om even stil te staan en te genieten van emoties die het leven de moeite waard maken! Laten we deze mooie tijd nooit meer vergeten ​​door middel van foto’s die jullie eraan zullen herinneren hoe mooi jullie gezin is!

Hoe geweldig zou het zijn om deze mooie momenten mee terug te nemen voor een kunstwerk aan de muur in huis?

Bij Studio Damon  specialiseren we ons in het creëren van een enthousiaste en spontane “strand- en vakantiefoto-gevoel-fotoshoot” die begint met een wandeling door de charmante, unieke Wassenaarse duinen en het strand.   Tijdens je fotosessie vangen wij de vrolijke enthousiaste gezichten, gegoten in het dromerige stranddecor, met de soundtrack van plezier, lachen en de zee. Het beste deel gebeurt kort na je sessie, wanneer jullie door middel van een filmische onthulling van deze fotosessie de beelden niet alleen gaan zien, maar ook echt gaan voelen!

verhalende fotoserie

Je wilt een bijzondere fotoshoot boeken voor je gezin? Tijdens de fotoshoot zet ik jullie op een pure en spontane manier op de foto. Ik maak een verhalende fotoserie met foto’s van jullie samen en van de kinderen apart. Mijn doel is de echte personen spontaan te vangen in een beeld, waarin ieder gezinslid zichzelf herkent.

Geen saaie reportage

Jouw gezin wordt opeen zo natuurlijk mogelijke manier vastgelegd. Alleen zo komen prachtige foto’s tot stand die de puurheid van de liefde laten zien. Jullie lopen met Damon door een inspirerende omgeving en gaandeweg geeft Damon jullie kleine aanwijzingen. Altijd gaat Damon daarbij op zoek naar creatieve invalshoeken en verrassende belichtingen. Hierdoor wordt het bepaald geen saaie reportage!

Informatie over de investering in geweldige herinnering

Informatie over de investering in geweldige herinnering

NEEM CONTACT OP VOOR EEN SPECIALE AANBIEDING
BEL ONS OF STUUR ONS EEN BERICHT

Neem gerust contact met ons op!
STUDIO DAMON ZIJN VISUELE VERHALENVERTELLERS IN HART EN NIEREN. EEN FOTOSTUDIO DIE GESPECIALISEERD IS IN VERHALENDE FOTOSESSIES GROEP-FOTOGRAFIE EN PORTRETTEN. WIJ GELOVEN DAT MOMENTEN DE BESTE HERINNERINGEN MAKEN! VANUIT WASSENAAR  REIZEN WIJ NAAR AMSTERDAM NAAR ROTTERDAM TOT VER IN HET BUITENLAND.

De familie en strand fotosessie vanaf

€150.-

opname kosten

De fotosessies zijn inclusief:

Gefotografeerd door een ervaren en ontspannen fotograaf van Studio Damon

Een bespreking van jullie wensen maar ook om elkaar te leren kennen, dat kan via de telefoon of bij ons op de studio

Een leuke en spontane fotoshoot-ervaring, met artistieke, verhalende foto’s die je voelt.

Een filmische highlights-onthulling van jullie foto’s.

Professionele bewerking van de uiteindelijke afbeeldingen.

Een persoonlijke ontwerp – en bestelsessie  waarin wij of jij zelf de meest perfecte muur-, album- en portretcollecties voor je huis kunt ontwerpen.

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Deel 1


De eerste stap van deze fotografische ervaring is om te ontdekken wie je graag meeneemt naar een fotosessie, wat belangrijk voor je is en wat je graag zou willen vastleggen en vieren. Jullie zijn uniek en tijdens deze fotoshoot zullen we dát vastleggen.

Deel 2


Nadat we hebben besproken wat belangrijk is, leggen wij dat vast tijdens een creatieve fotosessie. We zullen een locatie vinden die voor jullie belangrijk is, We hoeven niet samen in een park te staan en voor de camera te poseren, laten we ons focussen op het vastleggen van momenten op locaties die je aanspreken. Fotosessies duren doorgaans 1 – 2 uur.

Deel 3


Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières vinden na de sessie plaats. Samen ontwerpen we een collectie die jullie absoluut graag in jullie huis kunt laten zien. Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van verhalende, unieke familie vakantiegevoel fotosessies.

Neem contact met ons op voor informatie over deze fotosessies of boek direct via onderstaande formulier een fotosessie in.

Wij kijken uit naar jullie fotosessie.

De waardevolle  verhalende fotoshoot

Meer fotoshoots zien?

Het belang van foto afdrukken

Stel je foto’s voor die je voelt … Ervaar prachtige muurkunstcollecties die speciaal zijn ontworpen met jou, je familie en je huis in gedachten.

Met elke collectie vervaardigd met de beste kwaliteit, passen deze mooie en complete kunstwerken in elk interieur. Met de hulp van onze ontwersessie, zal elke muurkunstcollectie en afwerking uniek worden gemaakt voor u en uw gezin om nog vele jaren op uw muren te koesteren. Hier zijn slechts enkele van de favoriete kunstcollecties van onze klanten!

Bekijk hier al onze Wall-Art Collections