Forever session

Voor de stapel verliefde stellen die alle momenten met volle teugen vieren! Hoe voelt het om de beste momenten van je leven te delen met die ene persoon die zoveel voor jou betekent? 
Wat als dit zou worden vastgelegd in foto’s ? Een constante herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt.

Dolgelukkig met elkaar

Forever session is een prachtige manier om de liefde tussen jullie vast te leggen. Een fotosessie die jullie unieke chemie en connectie vastlegt. Vier de romantiek door deze voor eeuwig vast te leggen op beeld. De liefde spat van het scherm af! Een Forever session wordt ook wel de ‘love shoot’ genoemd, omdat de reportage vaak voor het huwelijk plaatsvindt. Deze is echter ook uitstekend geschikt voor iedereen die niet gaat trouwen, maar simpelweg dolgelukkig met elkaar zijn. Daarom is dit de perfecte mogelijkheid om de liefde tussen jullie voor eeuwig vast te leggen. Een aandenken voor, maar vooral met elkaar.

Geen saaie reportage

De fotosessie wordt in een zo natuurlijk manier vastgelegd. Alleen zo komen prachtige foto’s tot stand die de puurheid van de liefde laat zien. Jullie lopen met Damon door een inspirerende omgeving en gaandeweg geeft Damon jullie kleine aanwijzingen. Altijd gaat Damon daarbij op zoek naar creatieve invalshoeken en verrassende belichtingen. Hierdoor wordt het bepaald geen saaie reportage!

Informatie over jullie Forever session

Informatie over jullie Forever session

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE,
BEL OF STUUR ONS EEN BERICHT

 

Ook een Forever session met je partner?
Studio Damon zijn visuele verhalenvertellers in hart en nieren. Een fotostudio die gespecialiseerd is in verhalende fotosessies groep-fotografie en portretten. Wij geloven dat momenten de beste herinneringen maken! Vanuit Wassenaar  reizen wij naar Amsterdam naar Rotterdam tot ver in het buitenland.

Een Forever session vanaf

€100,-

opnamekosten

De Forever sessions zijn inclusief:

Gefotografeerd door een ervaren en ontspannen fotograaf van Studio Damon

Een bespreking van jullie wensen maar ook om elkaar te leren kennen, dat kan via de telefoon of bij ons op de studio

Een leuke en spontane fotoshoot-ervaring, met artistieke, verhalende foto’s die je voelt.

Een filmische highlights-onthulling van jullie foto’s.

Professionele bewerking van de uiteindelijke afbeeldingen.

Een persoonlijke ontwerp – en bestelsessie  waarin wij of jij zelf de meest perfecte muur-, album- en portretcollecties voor je huis kunt ontwerpen.

Zijn jullie er klaar voor?

Zijn jullie er klaar voor?

Er staat een geweldige ervaring te wachten

Forever session

Dit wordt een unieke ervaring voor verliefde stellen en pre-weddingshoot. We noemen het The Forever Loveshoot. Het begint met een voorbereiding voor een beter begrip van de speciale band die je met elkaar hebt en wat het betekent om er voor altijd voor elkaar te zijn. Stel je een fotosessie voor die je unieke chemie en verbinding vastlegt. Het beste deel gebeurt kort na je sessie wanneer je je liefde voor elkaar zult herontdekken door middel van een filmisch onthullings- en ontwerpadvies.

Deel 1


De eerste stap van deze fotografische ervaring is om te ontdekken wie je en waarom je diegene graag meeneemt naar Fore ever loveshoot, wat belangrijk voor jullie  is en wat je graag zou willen vast leggen en vieren. Jullie zijn uniek en tijdens deze fotoshoot zullen we die vast leggen.

Deel 2


Nadat we hebben besproken wat belangrijk is, leggen wij dat vast tijdens een creatieve fotosessie.We zullen een locatie vinden die voor jullie belangrijk is, We hoeven niet samen in een park te staan en voor de camera te poseren, laten we ons focussen op het vastleggen van momenten op locaties die je aanspreekt. Fotosessies duren doorgaans 1 – 2 uur.

Deel 3


Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières vinden na de sessie plaats. Samen ontwerpen we een collectie die jullie absoluut graag in uw huis, kunt laten zien. Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Bel 070-5170881 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Artistieke foto’s die je ziet en voelt

Meer fotoshoots zien?

Het belang van foto afdrukken

Stel je foto’s voor die je voelt … Ervaar prachtige muurkunstcollecties die speciaal zijn ontworpen met jou, je familie en je huis in gedachten.

Met elke collectie vervaardigd met de beste kwaliteit, passen deze mooie en complete kunstwerken in elk interieur. Met de hulp van onze ontwersessie, zal elke muurkunstcollectie en afwerking uniek worden gemaakt voor u en uw gezin om nog vele jaren op uw muren te koesteren. Hier zijn slechts enkele van de favoriete kunstcollecties van onze klanten!

Bekijk hier al onze Wall-Art Collections

wall-art studio damon