Fotostudio Wassenaar met Carolien,Daniël en Bodhi

Familie foto’s in de fotostudio

Het is altijd een eer om Carolien, Daniël & Bodhi te mogen fotograferen bij ons in de fotostudio in Wassenaar. Misschien zijn jullie ze al eens tegen gekomen op onze site (bruiloft amsterdam, day after shoot Italië, zwangerschapsshoot, newborn, dit is een familie die wij al jaren mogen volgen en zijn ook nog eens geweldige vrienden.

Dit is wat wij het liefst doen, liefde vast leggen en dat hoeft dus niet alleen op een bruiloft te zijn dit kan op zoveel verschillende momenten in het leven die je wilt vieren. Misschien juist die kleinere momenten die nu ‘normaal’ zijn, zijn straks zoveel meer waard! Kijk maar eens naar die onderstaande foto, kleine Bodhi op papa’s arm, Mamma lekker knuffelen en armen in elkaar verstrengeld….. de tijd vliegt voorbij en voor je het weet is dat kleine handje op je wang en dat knuffelen iets wat je juist moet koesteren. Vandaar dat wij vinden dat zulke momenten moeten worden vast gelegd en zeker grote aan de muur moet schitteren in de vorm van Wall-art. Stel je eens voor wat het met je doet als je zulke geluks momenten ziet als je wakker en zo dag begint? Hoe voelt een kind zich dat hij het waard is en gezien is als hij zichzelf groot aan de muur ziet.

fotostudio wassenaar

Een fotosessie bij ons in de fotostudio, op het strand of bij jullie thuis waar wil jij jullie gezin vieren?

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Experience

Het is meer dan een fotosessie – bereid je voor op de Studio Damon Photography Experience! Jullie avontuur begint door je te leren kennen voor je studiosessie. Tijdens de kennismakingssgesprek helpen we te ontdekken wat speciaal en belangrijk voor jullie is. We helpen graag met het maken van foto’s die net zo uniek en speciaal zijn als jullie,de relaties met je partner en familie, huisdieren en alle andere dierbaren.

Deze foto’s zullen zo belangrijk en veel voor jullie betekenen.

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Bel 070-5170881 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Geen reactie's

Geef een reactie