de-zeven-meest-gestelde-vragen-over-bruidsfotografie

De zeven meest gestelde vragen over bruidsfotografie

Als je gaat trouwen heb je vast een aantal vragen aan je bruidsfotograaf. Dit zijn de zeven meest gestelde vragen over bruidsfotografie, die ik krijg als ik met een nieuw bruidspaar aan tafel zit.

Op nummer 1 staat absoluut het weer: wat als het slecht weer is op de bruiloft, wat als het regent? Dit is een grote angst voor bruidsparen. Daar kan ik helemaal in komen hoor, maar echt; wij zorgen dat er een geweldige trouwreportage komt. Een mooie bruiloft bij Witsand in Noordwijk, met regen, kan je hier bekijken.

Ook horen wij (vooral van de bruidegom) dat ze wel prachtige portretten willen, maar geen lange poseer-sessies. Ook hier geef ik in bovenstaande youtube film antwoord op, met verschillende bruidsfoto’s en bruidsfilm voorbeelden. Vooral dat wij snelle portretsessies doen, is een groot voordeel. Bijvoorbeeld tijdens een mooie day-after wedding shoot waarbij wij, heel ontspannen, een Portugese roadtrip maakten, en zo super snel en makkelijk de tofste portretten maakten. De serie kan je via deze link bekijken.

Vragen over de levertijden; hoeveel foto’s bruidsparen ontvangen, maar ook wat een trouwreportage kost hebben wij ook behandeld. Ontvangen jullie liever direct een uitgebreide huwelijks collectie gids stuur ons dan een bericht. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij ter plekke een investeringsplaatje bepalen voor jullie dag. Deze is namelijk afhankelijk van belangrijke details en jullie wensen, van hoe de dag wordt ingericht en is dus vaak maatwerk! Hebben jullie liever een kant en klaar-pakket? Dan stuur ik jullie graag de huwelijks collectie gids met meest gekozen pakketten.

Ook een veel voorkomende vraag is; wat als jij ziek bent op onze trouwdag. Een grote angst natuurlijk; wat als de bruidsfotograaf ziek is op de trouwdag. Ook dit behandel ik dit in de youtube film. Erg fijn dat ik omringd word door professionele trouwfotografen die mij eventueel kunnen opvangen als dit zou gebeuren.

Hopelijk heb jij ook wat aan de tips, en de meest gestelde vragen, die ik krijg als bruidsfotograaf. De volgende film is dan ook in de maak. Volg ons op Youtube en like ons daar, zodat je op de hoogte blijft.

Geen reactie's

Geef een reactie