Damon Genomineerd voor trouwfotograaf van het jaar 2020!

DE BRUIDSFOTO AWARD 2020 -GENOMINEERDEN- ZIJN BEKEND!

Vijf juryleden hebben ruim 1250 foto’s beoordeeld en kozen per categorie tien genomineerden. In twee categoriën zitten wij erbij, in één van de belangrijkste Bruid en Bruidegom en bij ook wel een belangrijk momentje 😉 de trouwceremonie!

bruidsfotografie-kaagsociteit

trouwceremonie-groenmarkt

STEM MEE!

Iedereen mag stemmen op de genomineerden, voor de stemmers is er een extra bonus; zij kunnen namelijk een luxe overnachtingsarrangement winnen bij Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn. Stemmen kan tot 1 mei 2020.

Iedereen mag stemmen op de genomineerden!

Het doel van de Bruidsfoto Award

De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland en België.

Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de Bruidsfoto Award komen allen op verschillende momenten in het jaar via relevante media (regionaal en landelijk) onder de aandacht van aanstaande bruidsparen.

De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto’s voor kunnen inzenden. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.

Damon Pijlman Overall winnaar Bruidsfoto Award 2016

Bruiloftreportage-in-Amsterdam

Damon Pijlman van Studio Damon heeft maandagavond de overallprijs bij de Bruidsfoto en -Film Awards in ontvangt mogen nemen. Deze werden uitgereikt tijdens een feestelijk event in de Maartenskerk in Doorn.In totaal waren er 2.200 inzendingen. De sfeervolle foto van een geëmotioneerd bruidspaar tijdens de ceremonie kreeg de meeste publieksstemmen. Pijlman zelf was niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Dat werk gedaan door zijn second shooter Eva.

Damon Pijlman: “Het was voor mij een enorme verrassing. Ook dat mijn collega’s daar waren. Zelf zat ik nog in Italië, daar ben ik twee weken geweest voor twee bruiloften.”
Pijlman vertelt over de winnende foto: “Het was op een bruiloft in Italië. Het bruidspaar vroeg wat de mooiste tijd was qua fotografie om te trouwen. Ik adviseerde hen een uur voor zonsondergang. Eva heeft de hele ceremonie gefotografeerd. Ik was op zoek naar dat ene moment. Voor deze foto heb ik een minuut of tien in het gras gelegen. De bruidegom speelt rugby, het was zo’n mooi moment dat hij daar zo kwetsbaar was en er een traan kwam toen zij voorlas waarom ze voor hem gekozen heeft.”

Pijlman en zijn team fotograferen momenteel zo’n 40 bruiloften per jaar. “Dat is genoeg. Na een bruiloft selecteer ik zelf mijn favorieten, dan zijn er meestal een stuk of 70. Die bewerk ik op mijn manier en dat zijn ook de beelden waar ik een special clip voor het bruidspaar van maak en die ik in mijn blog of voor inzending naar wedstrijden gebruik. De overige foto’s zoekt Melissa uit. Het bruidspaar krijgt er daar vaak ook nog zo’n 500 van. Samen gaan we dan kijken welke foto’s in het boek terecht komen.”

Bron

Maak een vrijblijvend afspraak!
Geen reactie's

Geef een reactie