Unieke 1-op-1 coaching!

Waarom 1 op 1 coachings, iemand kan grote groei sprongen maken met privé les, dat heb ik gezien toen ik zelf privé ski les kreeg en ook afgelopen jaren toen ik een persoonlijk coach kreeg. Het blijkt gewoon als je simpel weg de volledige aandacht krijgt je grote stappen kan maken, niet vergeten dat je dan ook per persoon kan kijken wat iemand uniek maakt en daarop ingaat. Een workshop met een grote groep heeft andere mooie voordelen als ik zie hoe mooie vriendschappen en zakelijke partnersschaps zijn opgezet na mijn workshops.

 

De verschillende coachings programma’s heb ik ontwikkeld om stap gewijs jou te leren (nog meer) je eigen kracht te ontdekken en je waar nodig weer terug te plaatsen achter het stuur in plaats van de bijrijder die zich als fotograaf maar laat mee slepen door de situaties die wij op bruiloften mee maken. Ik heb gemerkt na meer 100 fotografen ge coached te hebben dat je hoofd vol zit na 2 uur en ook hoe ik een frame work moet bouwen naar een snelle groei per persoon.

 

Herinner je nog de beroemde woorden van Apple ‘Think different’ makkelijker gezegd dan gedaan in een oververzadigde fotografen wereld, vele gaan liever voor safe en als je kop boven het maai veld komt wordt ie er af gehakt…. tja het is vallen en opstaan, ik weet er alles van daar komt mijn ijsberg theorie ook van. Tijdens de coachings werken wij aan de momenten waar het tegen zat en je juist die momenten kan gebruiken om boven jezelf uit te stijgen. ZORG DAT JIJ ACHTER HET STUUR ZIT EN REN NIET ACHTER DE FEITEN AAN! SLOW DOWN TO SPEED UP!

Al vanaf

€195,00

 

Neem contact met mij op over een coaching en mentoring, vul onderstaande formulier in de neem ik zo snel mogelijk contact met je op!