Buitenlandse Bruiloften

Wij reizen regelmatig naar het buitenland voor de ´Destination-Weddings´. Op geweldige strandbruiloften in Corsica tot in de gave stad New York met alles daar tussen in zijn wij op bruiloften geweest. Elke trouwerij vinden wij een eer om erbij te zijn, van trouwen in een kasteel in Wassenaar, een bruiloft in Amsterdam tot buiten trouwen in Breda Brabant. Door het vele reizen ben je ervaren en nog meer voorbereid op destination bruiloften.  Een complete uitrusting voor buitenlandse bruiloften gaat mee, natuurlijk ook standaard de Drone, onderwater camera mee en film ik tussendoor wat sfeerbeelden. Wij hebben al op heel wat bijzondere plekjes in de wereld huwelijken mogen fotograferen, waaronder USA, Canada, India, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Italië, Zwitserland,Roemenië,  België en nog veel meer.

Ik wil graag Damon op mijn bruiloft!

Hi Wij zijn Studio Damon; Eva, Suze, Daniël en Damon we hebben een grote passie voor niet alleen prachtige foto’s en video’s te maken maar vooral in het maken van de mooiste herinneringen voor onze bruidsparen en al hun dierbaren.

We zijn creatieve en gepassioneerde fotografen en filmers, op een missie om je speciale trouwdag in de meest elegante, natuurlijke en tijdloze stijl vast teleggen.
Onze stijl is zeer verfijnd, tijdloos, met een vleugje kunst en mode. We zijn dol op natuurlijk licht en hebben de afgelopen jaren manieren onder de knie gekregen om het te manipuleren. Als jullie ook video nodig heeft, hebben wij de juiste persoon.