Bruidsreportage-kasteel

Bruiloftreportage Landgoed Rhederoord

Een bruiloft op Landgoed Rhederoord is echt zo fantastisch, dit prachtige landhuis met een sfeervolle park van 12 hectare maakt het fotograferen van een bruiloft voor ons meer dan een feestje.

Bruidsparen kunnen met hun gasten overnachten wat ook heel gezellig is het ook een ontspannen sfeertje geeft. De stijlvolle hotelkamers met prachtige licht geeft fijne voorbereidingsfoto’s.

De locatie is ook een officiële trouwlocatie dus wij hoeven ook niet van het landgoed af maar er kan als het mooi weer is getrouwd worden in de prachtige tuin.

Bruidsreportage-kasteel

Fantastische bruiloft op Landgoed Rhederoord

Niet alleen een fantastische trouwlocatie maar zeker ook een fantastisch bruidspaar. Breng altijd kinderen naar een bruiloft 😉 wat een enthousiaste geweldige kinderen die de trouwceremonie net wat extra magie gaven.

Een bruiloftreportage voor altijd

Wat enorm in opkomst bij ons zijn de Dynamic Stills video clips, een unieke combinatie tussen bruidsfotografie en -film. Een persoonlijk en uniek videoreportage, fijn gemonteerd met muziek en spraak. Een liefdesverhaal dat binnenkomt. Dit concept is bijzonder uniek, namelijk zowel Damon als zijn collega maken tegelijk foto’s en video van alle bijzondere momenten. ook dit bruidspaar koos voor de de foto en video op hun bruiloft.

Dank je wel Marieke Amelink voor het mee fotograferen op deze bruiloft, je foto’s zijn niet alleen geweldig dat ben jij ook!

Geen reactie's

Geef een reactie