Hi there, Wij zijn Studio Damon!

Wij zijn visuele storytellers van  bruidsfotografen  die gespecialiseerd zijn in creatieve documenatire trouwfotografie. Eva, Suze, Daniël en Damon we hebben een grote passie voor niet alleen prachtige foto’s te maken maar vooral in het maken van de mooiste herinneringen voor onze bruidsparen en al hun dierbaren.

Uitgeroepen tot overall beste trouwfotograaf van Nederland in 2014, 2015 en 2016!

The Art of telling Stories, starts with you!

Fotografie is een groot deel van je dag en zal de mooiste herinneringen worden waar je nog jaren op terugkijkt.
Om mooie bruidsfoto’s te maken, moet je je eerst goed voelen voor een camera en de nr 1 zorgen die onze koppels ons geven, is dat ze niet ongemakkelijk willen lijken – en dat snappen we! Wij zijn zelf fotografen en voelen ons nog steeds ongemakkelijk wanneer iemand onze foto neemt. Maar het is aan ons om je comfortabel genoeg te maken om jezelf te zijn en dat is waar de Studio Damon ervaring over gaat! Journalistieke bruidsfotografie met spontane echte momenten,  de creatieve portretfoto’s doen wij in ontspannen, vlotte fotosessies waar jullie alleen maar oog voor elkaar hoeven te hebben de rest doen wij! Onze koppels ervaren ontspannen hun trouwdag en hebben een geweldige tijd zonder zich zorgen te hoeven maken over hun foto’s omdat ze ons vertrouwen om ze een ervaring te geven die anders is dan alle andere.

Bekijk ons portfolio!

Storytelling trouwfotografie op een artistieke, journalistieke stijl. Het resultaat: een dynamische creatieve bruidsfotografie die je voelt. Elk bruidspaar is uniek en elk verhaal is uniek. Geen één Cinematic trouwreportage is hetzelfde, elk is speciaal zoals jullie. Zij vertellen het bijzondere verhaal tussen jou en je partner. Met onze ervaren oog en gevoel voor het moment, fotograferen wij de grote en kleine gebeurtenissen op deze bijzondere dag.

Ik wil graag Damon op mijn bruiloft!
The Art of telling Stories, starts with you!
The Art of telling Stories, starts with you!
The best memories. Ons doel is om de aller beste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft!