Bruiloften

De mooiste dag van jullie leven op foto en/of film!

De beste herinneringen van jullie bruiloft?

BRUILOFT FOTOGRAFIE

‘Oooh, ik zet mijn auto ervoor aan de kant!’ Claire is vorige week getrouwd en krijgt net de foto’s binnen. ‘Supergaaf zeg! Top!’, appt ze de fotograaf. ‘Ik ga ze meteen aan Jer laten zien!’ Dat Damon Pijlman er was, hadden ze bijna niet gemerkt die dag. Zijn rocking sidekick Eva leek al minstens zo onzichtbaar. Ze gingen op in het feestgedruis. Later, toen de foto’s klaar waren zou blijken dat ze er wel degelijk waren. Ze zaten overal bovenop en legden alle belangrijke momenten vast.

Studio Damon is één van de meest vooraanstaande studio’s in huwelijksfotografie. Al op zijn zestiende kiekte Damon zijn eerste bruiloft. ‘Huwelijken geven een enorme energieboost. Ik vond het meteen fantastisch.’ Inmiddels onderscheidt hij zich door zijn unieke werkwijze en zijn scherpe oog voor het echte. ‘Op mijn eigen bruiloft zat ik met mijn oma te praten. De verbinding die ik met haar had… dat moment is vastgelegd. Die foto is me heel dierbaar.’

Onze bruidsfotografie begint bij €1995,00 dat is inclusief een design album 6 uur bruidsfotografie, de unieke foto’s in hoge kwaliteit en de storytelling Highlight clip.

Voordelen op een rij:

• Twee Award winnende ervaren bruidsfotografen

• Prachtige storytelling Highlights clip (klik hier)

• Exclusief design album (zelf selectie maken met jullie favorieten)

• Een unieke foto gallery met alle geselecteerd foto’s bewerkt in onze speciale stijl in hoge kwaliteit.

Wij nemen een beperkt aantal boekingen aan per jaar om onze kwaliteit te waarborgen, neem snel met ons contact op omdat wij ruim van te voren worden geboekt. Wij sturen jullie graag meer informatie op of plannen een vrijblijvend gesprek in.


Wat wij leveren:

Verschillende pakketten hebben wij ontwikkeld, Een complete bruiloft reportage met de foto’s in hoge kwaliteit (zonder watermerk), Een 3-5 minuten Storytelling Highlights Clip, Exclusief design album eventueel overweldigende opnames met de drone. Optioneel zijn filmen op jullie bruiloft, photobooth en nog veel meer.

Bekijk portfolio

Testimonial

“Hi Damon,

Sofia and I have arrived at Sardinia to enjoy our honeymoon. We are in full fledge recovery mode yet still so excited by our wedding and you and Eva were so instrumental to it. Jacqueline already warned me how great you are and she was so right: you are truly amazing!!!!

Also the sneak peek photos are a true testament to your craftsmanship and professionalism. We are looking forward to seeing some more in due time. 
Guests told us how impressed they were with how dedicated you both were. And last night we said to each other that we missed having you and Eva around. Words are hard to find to express our gratitude, joy and pride with you as our wedding photographer.  
Please share our deepest gratitude with Eva, Lydia and your staff. 
Warm regards,
Sofia & Joost”

DYNAMIC STILLS

Storytelling is het aller belangrijkste waardoor je over tientallen jaren nog steeds dezelfde gevoel krijgt bij de beelden van jullie bruiloft. Vandaar dat wij zijn begonnen om filmbeelden toe te voegen aan ons bruidsreportage, een emotionele speech voel je simpel weg gewoon sterker als er geluid en bewegend beeld wordt vastgelegd. Elk bruidspaar is uniek en elk verhaal is uniek waardoor wij nu Cinematic trouwfilms leveren die elke anders en speciaal zijn. Zij vertellen het verhaal van jullie.

Naast bruidsfotografie maakt het team nu ook bruiloft videografie tijdens de bruiloften en loveshoots. Wij noemen ze Dynamic Stills; Een hippe bruidsfilm gemaakt door een team van bruidsfotografen, elke scene zijn prachtige foto’s die naadloos overlopen in filmbeelden inclusief geluid gemonteerd in een hip en stijlvolle clip. Ons nieuwe concept is zo uniek omdat wij de momenten tegelijk opnemen in foto en filmbeelden. Onze jaren ervaring in de bruidsfotografie geeft totaal een unieke en frisse kijk op bruiloft videografie , bij ons wordt elke scene benaderd met een fotografen kijk, waardoor elke scene een artistieke foto wordt die tot leven komt. Met ons jaren ervaring kunnen wij  op een bijna onzichtbare wijze bijzondere momenten vastleggen. Ons doel is om de aller beste herinneringen vast te leggen van een bruiloft, met de aanvullingen van geluid en bewegend beeld zien wij een prachtig product die generaties zullen raken. Afgelopen jaren zijn wij gedoken in bruiloft videografie en hebben wij aan vele workshops en conferenties deel genomen omdat deze nieuwe techniek in de vingers te krijgen, oordeel zelf → klik hier

Voordelen op een rij:

• Twee videografen (Dynamci stills), met een pure passie voor het vastleggen van echte emoties en jaren ervaring hebben in bruiloften,

• Eén team op jullie bruiloft die twee taken op zich nemen bruidsfotografie en bruidsfilm.

• Zelfde stijl van foto en filmbeelden.

• Journalistieke benadering van de bruidsfilm, unieke en pure momenten zonder dat jullie het doorhebben of ellenlange poseer sessies moeten doorstaan 🙂

• Elke Dynamic Stills bruidsfilm is uniek omdat het jullie liefdes verhaal ijzersterk verteld.

Wij nemen een beperkt aantal boekingen aan per jaar om onze kwaliteit te waarborgen, neem snel met ons contact op omdat wij ruim van te voren worden geboekt. Wij sturen jullie graag meer informatie op of plannen een vrijblijvend gesprek in.


Wat wij leveren:

Verschillende pakketten hebben wij ontwikkeld,  Een 3-5 minuten Dynamic Stills Highlight cinematic trouwfilm. Een prachtige bruidsfotografie reportage in een design album en in hoge kwaliteit. Optioneel zijn Documentaire films een ±30 minuten bruiloft film en eventueel leveren wij gehele ceremonie en speeches.

Bekijk portfolio


Testimonial
“WAAAAAAUW WAUW WAUW!
 
Damon, wauw! We hadden echt geen andere woorden en dat gebeurt in mijn geval niet heel vaak. De selfie foto zijn we ook helemaal vergeten te nemen daardoor 😄 We hebben er samen naar gekeken en aan het eind zaten we allebei weer met tranen in onze ogen. Volgens Diego kwam dat doordat hij moe was, heel stoer he 😄 We hebben Apple TV dus via de telefoon, heel makkelijk te projecteren op de TV. 
 
Ik ben zo ontzettend blij dat jullie onze bruiloft hebben gefotografeerd/de video hebben gemaakt. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Ik weet niet zo goed hoe ik in woorden uit moet drukken hoe dankbaar en blij we hiermee zijn. Ik zou er een boek over kunnen schrijven! Alle bruidsparen die twijfelen of ze jullie moeten inhuren, stuur maar door naar mij. Ik overtuig ze wel 😄
Ik wacht rustig af en zet de clip op repeat de komende tijd!
Groetjes, Rielle & Diego”

CHECK BESCHIKBAARHEID


Wij nemen een beperkt aantal boekingen aan per jaar om onze kwaliteit te waarborgen, neem snel met ons contact op omdat wij ruim van te voren worden geboekt. Wij sturen jullie graag meer informatie op of plannen een vrijblijvend gesprek in.


 

Investeringen in onvergetelijke herinneringen!


De voorbereidingen van een bruiloft zijn heel erg leuk, maar kan ook een hoop werk opleveren. Om deze reden hebben we een aantal Huwelijks collectie’s samengesteld die in overleg zorgvuldig aan jullie wensen aangepast kunnen worden.

BASIS
– Award winnende Trouwfotograaf van Studio Damon
– Uitgebreide kennismaking en bespreking van jullie wensen
– vanaf 5 uur bruidsfotografie
– Opmaat gemaakt design trouwalbum (30×40 cm)
– Een spetterende online highlight slideshow
– De foto’s / films in hoge kwaliteit

EXTRA’S
– Twee of zelfs drie trouwfotografen op jullie bruiloft
– de Premier Launch party
– Dezelfde avond al een Sneak Peek Slideshow vertoond
– Professionele film en audio opname
– Dynamic stills documentaire Filmclip
– Drone foto en filmbeelden
– Een hippe Photo Booth,
– Internationale bruiloften
– En nog veel meer!

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jullie dag, bekijken we de designalbums en maken we natuurlijk kennis. Wil je een compleet overzicht zien van al onze prijzen en mogelijkheden, kom dan direct in contact!