Bruiloft Spanje Alicante

buitenlandse-bruiloften

Bruiloft Spanje Alicante

Afgelopen zomer mochten wij weer naar het buitenland voor get fotograferen van een bruiloft en dit keer was het Spanje, op een prachtige privé domein in Alicantie.

Drie prachtige dagen met natuurlijk een heerlijke zonnetje en een tof bruidspaar die de liefde vierde met hun enthousiaste internationale vrienden groep en familie.

Een bruiloft in Spanje Alicante fotograferen is natuurlijk fantastisch en alles was tot in de puntjes perfect georganiseerd was door Shirley Pisano met haar team van Bloom wedding.

Geweldige styling  door Donflorito die vanuit Nederland een vrachtwagen vol met bloemen importeerde en bijna een week lang alles in geweldige sferen bracht!
Het sterren restaurant Joelia met Chef kok Mario was ook van de partij die de meest geweldige catering verzorgde. Wij hadden een geweldige samenwerking met een Dream Team die filmde namelijk The Dreamers het was één groot feest om met deze gepassioneerde en inspirerende filmers te mogen werken!

 

Een Welcome Party Pool op de eerste dag was erg gezellig met mooie stukjes en speechen wat tot diep in de nacht eindigde na een geweldig feest in,….. natuurlijk het zwembad Dag twee was de grote dag eigenlijk waar een mooie buiten ceremonie was gepland en daarna lang dineren om dit ook weer feestelijk te eindigen met een groot dancefeest met spetterende vuurwerk! Tja dan was dag drie voor iedereen ontspannen ingericht waar wij aan het eind van de dag alle terug vlogen naar Nederland.

Geniet van een selectie van de foto’s en gaan jullie nu ook trouwen in het buitenland maak een vrijblijvende afspraak wij zijn gespecialiseerd in Trouwen in het buitenland en het lijkt ons fantastisch als wij ook jullie bruiloft mogen fotograferen en of filmen.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie