Bruiloft – Richard en Nathali

Wat kom ik toch graag in onze hoofdstad! Amsterdam is zo fotogeniek; vooral als je gaat varen in de grachten en daar de bruidsfoto’s mag maken met het bruidspaar.

Een prachtige bruiloft in Amsterdam bij de Dylan en de kerk Krijtberg.

De Amerikaanse  bruidegom Richard &  Belgische bruid Nathalie zijn een internationale bruidspaar dat koos om te trouwen in Amsterdam. De keuze voor een bruiloft in Amsterdam was al snel gemaakt, want het aanzoek was gedaan onder de Magere Brug en met heel veel plezier woont en geniet dit bruidspaar van Amsterdam.

Wij begonnen beiden met de voorbereidingsfoto’s van het bruidspaar; Eva was bij de bruid, die met haar zussen, moeder en nichtje verbleef in De Dylan, en Damon was bij de bruidegom bij het huisadres waar de familie van Richard verbleef. Na alle voorbereidingen ging de bruidegom in een salonbootje op weg naar de bruid en de ontmoeting vond plaats in de binnentuin van De Dylan. Samen gingen ze verder in het salonbootje richting de Kerk Krijtberg, waar natuurlijk een zoen onder de Magerebrug niet mocht ontbreken. Een mooie kerkelijke ceremonie volgde, waarna wij wandelend teruggingen naar De Dylan. Zo konden wij wat spontane portretfoto’s maken. Bij de Dylan was de borrel, gevolgd door het diner, waarbij een geweldig Jazztrio zorgde voor de muziek.

Zijn jullie enthousiast geworden over onze bruidsfotografie en op zoek naar een bruidsfotograaf? Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of wij beschikbaar zijn voor jullie huwelijk in 2017/2018? Neem gerust contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie