Bruiloft – Elvira en Leo

Al vanaf ons eerste kennismaking was er de bekende klik, een bruidspaar die dolverliefd is en er een geweldige bruiloft van wil maken met bruidsfoto’s die creatief  en artistiek mochten worden.
Een dag waar je als journalistieke trouwfotograaf helemaal blij van wordt de prachtige emoties vlogen ons om de oren.  Wederom een huwelijk waren alles op 1 locatie was gepland zo konden Eva & ik bij beide even langs komen voor de voorbereiding foto’s. een douche scene van de bruidegom en boudoir fotografie van de bruid was dan ook perfect in te plannen.

Na een mooie geëmotioneerd ontmoetings moment bij de trappen van Hooghe Vuursche werd op laatst moment dat door het regen de buiten trouw ceremonie niet door zou kunnen gaan.
Gelukkig heeft deze prachtige trouwlocatie een perfect trouwzaal en de huwelijks voltrekking werd zo passend en goed neergezet door  Marian van Ooijen (een mega aanrader!).

De receptie met het aansnijden van de bruidstaart volgde en waar wij het bruidspaar even 10 minuten leende voor de bruidsfoto’s zoals de foto in het blauw met de ringen.
De fotoshoot van het bruidspaar doen wij liever in snelle korte sessies waarbij je niet te lang weg bent bij je gasten en het zo veel spontaner en echte beelden oplevert.
Zo deden wij een portretsessie van 10 minuten tijdens de receptie en 10 minuten na het diner. De groepsfoto’s hebben wij natuurlijk ook gemaakt  ook dit doen wij snel en spontaan dit gebeurde na het taart aansnijden, wij raden aan om altijd een lijstje te maken met maximaal 10 groepjes  en die aan ons te geven.

Geen reactie's

Geef een reactie