wedding photographer corsica

Bruiloft Corsica

Wij moesten wel even bij komen na deze 3 daagse bruiloft moeten wij wel eerlijk bekennen, dat kwam niet alleen door de lange dagen, het warme, meeste luxe en grootste landgoed ever , of het lieve en fantastische bruidspaar maar doordat wij; Eva Daniël en ik Damon een geweldig weekend hebben gehad waar alles samen viel. Zoals jullie misschien wel hebben gezien zijn wij druk met het samen voegen van fotografie en video en dit huwelijk leende zich perfect voor de Dynamic Stills. Wij alle hebben een groot doel bij Studio Damon en dit staat boven alle andere doelstellingen zoals creatieve foto’s maken echte pure emoties vangen en zelfs winnen van awards, onze grootste doel is om de meeste geweldige herinneringen te maken voor onze bruidsparen, hun familie en vrienden. Door de bewegende beelden toe te voegen aan onze video clips zie je van die mooie tedere momenten tussen het bruidspaar nog beteren en kunnen wij nu die mooie speech van de vader van de bruid in geluid verwerken.

Het is een flink project, videografie is echt zo totaal anders dan fotografie en wat je misschien van tevoren denkt dat het best wel met elkaar over een komt, kan je het ongeveer vergelijken met een kunstschilder en een beeldhouwer. Bij bewegende beelden moet je aan zoveel denken, audio is een vak apart en dan de montage van de film kost dagen. Eind 2016 zijn wij deze uitdaging aan gegaan en het voelt als of wij Alice in Wonderland zijn die de konijnenhol in valt en blijft vallen en vallen……  maar wij blijven leren, groeien en het inspireert enorm. Wat een bevrijding om echt een hoger doel te hebben en een grote service te verlenen.  Wij hebben alle drie een speciale set met camera’s waarbij wij tegelijk kunnen filmen en fotograferen om de dynamic stills samen te stellen, soms fotografeerd de ene en de andere filmt. Daniël was erg blij want die mocht veel met de drone spelen 😉

Drie dagen op dit prachtige landgoed was een ongelofelijke ervaring; dag 1 was de loveshoot en trash the dress de dag erna was het welkom feest zoals je ziet met al die honderden kaarsjes. Dag drie was de grote dag met s’ochtends de kerkelijke inzegening en in de middag trouwen op het privé strandje waarna er later werd gedineerd en gefeest.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.