Bruiloft – Arco en Mandy

Arco & Mandy een tof en lief bruidspaar uit Wateringen die trouwde in de prachtige Sint Jan de Dooper kerk van Wateringen waarna er een mooie en emotionele buiten ceremonie volgde bij Landgoed huize te Werve te Rijswijk. Eén van de grootste knal feesten ooit (voor ons) bij de Lindenhof in Delft.

Vroeg in de ochtend mochten wij ons melden voor de voorbereidingen van de bruid en bruidegom, Mandy bij haar ouders die een tomatenkwekerij hebben en Arco thuis met zijn broer. De ontmoeting was bij Mandy’s ouderlijk heus met een echte deur scene, een fotosessie tussen de tomaten mocht niet ontbreken.
Daarna een kerkelijke ceremonie waarbij er prachtig werd gezongen door Meike van der Meer. Het was heerlijk zonnig weer dus de buiten trouwceremonie bij Landgoed te Werve ging door, een mooie ceremonie werd fantastisch geleid door Joanne Littooij, na deze prachtige, emotionele ceremonie was het borrelen en dineren waarna wij naar de Lindehof in Delft gingen voor ene feest waar het dak er bijna werd afgeblazen door de Band Vangrail

Handige trouwtips:
Visagie door Liesbeth dubbelaar
Ijsjes tijdens de borrel van Luciano
Joanne Littooij zelfstandig trouwambtenaar
Landgoed huize te Werve
Lindenhof
Sint Jan de Dooper kerk
Bruidbeeld film

Zijn jullie enthousiast geworden over onze bruidsfotografie en op zoek naar een bruidsfotograaf? Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of wij beschikbaar zijn voor jullie huwelijk in 2017/2018? neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van al onze ontwikkelen laat dan hier je gegevens achter. Subscribe to our mailing list

Geen reactie's

Geef een reactie