Bruidsfotografie Central Park Voorburg

Bruidsfotografie bij Central Park in Voorburg

Een bruiloft fotograferen bij Central Park in Voorburg is een feest ja echt wat een prachtige trouwlocatie. Zowel binnen als buiten is geweldig waar ik natuurlijk een voorkeur heb met het buiten trouwen.  Een trouwceremonie buiten geeft ons veel vrijheid en meerder mogelijkheden, om bijvoorbeeld vanaf boven af te fotograferen. Marianna & Jop zijn enthousiast, grappig, vrolijk, fotogeniek en vanzelf sprekend tot over hun oren verliefd kortom een heerlijk stel om te fotograferen. De dag was een sprookje heerlijk weer, prachtige stylingen en een fantastische groep die de hele dag enthousiast mee feesten.

Buiten trouwen

Het weer zat mee dus buiten trouwen. Op weg met de bakfiest naar je trouwceremonie hoe kan het Hollandser.Marianne werd weggegeven door haar vader en haar tante deed de mooie, persoonlijke trouwceremonie. Een borrel volgde met hilarische speeches en optredens.

Een sprinkussen en reuzen flamingo zwembad mocht de pret niet drukken!

Het bleef heerlijk weer dus ook nog buiten dineren en waar wij de golden hour foto shoot konden mee pakken. Daarna ging het letterlijk en figuurlijk los tijdens het feest, een spetterende openings-dans en daarna feesten tot diep in de nacht.

Video of foto op je bruiloft?

Zo fijn dat wij een aantal jaar geleden video tijdens ons fotografie zijn gaan vastleggen. Vooral tijdens dit soort momentjes worden wij daar erg blij van 😉 Hij heeft er niks aan overgehouden.

Bruiloft leveranciers

Hierbij handige linkjes voor het plannen voor jullie bruiloft, originele ideeën, praktische informatie en een aantal leveranciers die mee werkte aan deze trouwerij:

 Bloemist stylist Theun en Bloemen

Muziek: Maurien den Engelsman

Haar & Make-up: Salon Noir

Trouwlocatie Central Park Voorburg

Bruidsjurk Covers Bruidsboetiek Utrecht

Bruidegom pak en schoenen

Eigen bakfiets; Urban Arrow wit.

Geen reactie's

Geef een reactie