bruidsfotografie breda

Bruidsfotografie Breda de Hazelhof

Voor Eva is een bruiloft in Breda geweldig inplaatst steeds uren te rijden naar een trouwlocatie mocht zij dit keer in de achter tuin van Breda samen met mij een bruiloft fotograferen.
Als Wassenaarse bruidsfotograaf en nu ook bruidsvideograaf mocht ik mij even bruidsfotograaf van Breda noemen heerlijk die Branbantse gezelligheid, helemaal geweldigop zo een top trouwlocatie van de Hazelhof.
Op de Engaged trouwbeurs mocht ik het lieve bruidspaar ontmoeten direct al vanaf het eerste moment was er meteen een klik en wij waren zo onwijs enthousiast over hun trouwplannen.
De gehele bruiloft was bij de Hazelhof van de voorbereidingen in de oude boerderij, de trouwceremonie in de tuinen als gezellig borrelen onder de appel bomen tussen de kippen en dineren (BBQen) met lange tafels.
Heerlijk en hecht had de complete bruids styling verzorgt en wat was het een groot plezier om dit alles vast leggen en op te eten 😉
Feetselijk werd alles gevierd met een groot kampvuur, marsmellows en sterretjes onder een heldere volle maan.

bruidsfotografie bredabruidsfotografie bredaAls intro van hun bruidsfilm begonnen wij met de kippen, waarom? Nou gewoon omdat het iets was wat gebeurde waar niet iedereen oplette, naar die kleine bijzondere verhaaltjes op bruiloften zijn wij constant opzoek om iedereen te verrassen of een glimlach los te maken. Naast alle mooie brudisfoto en bruidsfilms die iedereen verwacht proberen wij creatieve bruidbeelden te maken die de verwachtingen overtreffen maar ook met kleine stories, mini verhaaltjes die ieder huwelijk uniek maakt. Kijk voor een andere uniek mine verhaaltje naar deze blog. Voor nog meer Dynamic Stills ga gauw naar onze portfolio

 

 

Super lieve reactie van Mariska & Ronald:

‘Via een trouwbeurs in Amsterdam zijn we Damon tegen het lijf gelopen. En daar hadden wij absoluut geen spijt van!
Damon en Eva waren tijdens onze bruiloft super relaxed. Het contact met hun was super en onze kids reageerden er ook goed op!
De foto’s en video moeten nog definitief worden samengesteld, maar het voorproefje zag er echt geweldig uit. (En dan overdrijf ik nog niet eens!)
Echt twee top fotografen!
 ‘
Geen reactie's

Geef een reactie