bruidsfotografie-amsterdam

Bruidsfotografie Amsterdam Amstelhotel en Westerliefde

Bruidsfotografie Amsterdam in het Amstelhotel en in het Westergasfabriek twee totaal verschillende locatie’s, twee verschillende bruiloften, twee dagen met bijna twee verschillende bruidsparen. 😉
Stiekem toch één bruidspaar die hun bruiloft over twee dagen verspreiden en compleet die dagen anders vierde, klinkt gek nou helemaal niet het was mega geweldig!
Met veel trots mogen wij jullie deze speciale bruiloft laten zien, jullie mee laten genieten hoe wij twee fantastische dagen mochten fotograferen en ja geheel filmen! Zo ontstond ook de mini Dynamic Stills Story van de lippenstift een bonus van een uniek grappig tussen verhaaltje op de bruiloft.

Dit jaar hebben wij op verschillende complete bruiloften in ons unieke en speciale Dynamic Stills techniek verzorgt, dit is dat ik zelf video film en fotografeer dmv een geweldig systeem dat mij de vrijheid geeft om alles te filmen en te gelijk te fotograferen. De eerste dag begon voor ons met voorbereidingen in het Amstel hotel, de bruid werd omringt door haar moeder en vriendinnen. Een mooie ontmoetings moment op de beroemde trap van het Amstel hotel. Een geweldige huwelijks ceremonie begeleid door Joanne Littooij, met persoonlijke speechen van familie en vrienden met als hoogtepunt de prachtige gelofte van het bruidsparen en ja heel veel kussen!
Een geweldig diner met prachtige speechen van de ouders om dan de volgende dag met een knallend thema feest die liefde te vieren in De Westerliefde.

Geen reactie's

Geef een reactie