trouwfotografie-breda

Bruidsfotograaf Breda

Voor geen prijs zou ik deze bruiloft in Breda gemist willen hebben. De liefde spatte eraf! Vanaf onze eerste ontmoeting zat het al goed, een dikke klik was er direct. Ik ben zo dankbaar dat ik voor dit stel zowel de bruidsfilm als de bruidsfotografie mocht verzorgen. Ik mocht een prachtig en uniek liefdesverhaal vastleggen.

Bijna word ik een echte Brabantse trouwfotograaf, of nog beter: een Bredase bruidsfotograaf! Ik was namelijk voor de 2e maal (zie hier Bruiloft bij Hazelhof)  in een maand tijd in deze mooie stad om een huwelijk vast te leggen. En dat is voor een Noordwijker toch wel speciaal. Genieten was het om deze bruiloft te filmen en te fotograferen bij Hotel Nasseau; een mooie, omgebouwde kerk.

Ook hier heb ik dus video en fotografie gecombineerd; Dynamic Stills noemen wij dit. Hierbij kan ik, naast dat ik fotografeer, ook die speciale en unieke verhalen vastleggen in videobeelden. Na meer dan 3 jaar testen en veel oefenen 😉 kan ik fotograferen en filmen tegelijk. Twee vliegen in één klap; ideaal toch? Sinds vorige week heb ik een speciale trouwfilm-website online gezet; waar wij nu ook trouwvideofilms aanbieden zonder foto’s. Maar geen zorgen; ik blijf lekker bruiloften fotograferen, hoor. Maar ernaast bied ik  nu dus ook trouwfilms aan.


Een tweedaagse bruiloft was het. Dag één was een mooie huwelijksceremonie in het oude café van de ouders van Joost; het Wapentje in Waspik. Heel bijzonder omdat dit het laatste feestje zou zijn, het cafe zal plaats maken voor appartementen. Een mooie ceremonie in het café dus, met alle dierbaren en gevolgd door een gezellig bourgondisch diner. Dag twee was ‘De Grote Dag’. Ook deze dag begonnen wij bij Het wapentje in Waspik. Waarna, in de grote kerk van Waspik, een mooie kerkelijke ceremonie volgde, met als slot een knallend ja-woord. Wat is dit bruidspaar toch heerlijk verliefd! Een groots diner met, denk ik, het meest geweldige en knallende feest dat ik ooit heb meegemaakt: wat kan dit bruidspaar feesten en swingen!

Geen reactie's

Geef een reactie