Boudoir

Stijlvolle, intieme boudoirfotografie. Om aan je partner te geven, of om later aan je (klein)kinderen te laten zien, maar boven alles: voor jezelf, want je bent prachtig en dat mag vastgelegd worden! Tijdens de fotoshoot in Boudoir stijl wordt de tedere, maar ook zelfverzekerde en sexy kant van de vrouw op een mooie manier vastgelegd, met een mooi contrast tussen stoer licht en vrouwelijke elegantie.

Ook een intieme en sensueel Boudoir fotosessie?

Al vanaf

€100.-

Opname kosten

De Boudoir fotosessie is inclusief:

Gefotografeerd door ervaren en ontspannen fotografen van Studio Damon

Een bespreking van je wensen maar ook om elkaar te leren kennen, via de telefoon of bij ons op de studio

Een stijlvolle en sensuele  boudoir fotosessie ervaring, met artistieke, verhalende foto’s die je voelt.

Een filmische highlights onthulling van je prachtige beelden.

De foto’s in hoge kwaliteit met de hand nabewerkt

Een ontwerp – en bestel sessie  waarin wij of jij zelf de meest perfecte muur-, album- en portret collecties voor je huis kan ontwerpen

Geef een prachtig cadeau aan jezelf

Geef een prachtig cadeau aan jezelf

Jezelf op en top vrouw voelen

Deel 1


De eerste stap van deze fotografische ervaring is om te ontdekken wie je en waarom je deze boudior sessie graag wilt, wat belangrijk voor je  is en wat je graag zou willen vast leggen en vieren. Jij bent uniek en tijdens deze fotoshoot zullen we dat vast leggen.

Deel 2


Nadat we hebben besproken wat belangrijk is, leggen wij dat vast tijdens een ontspannen en fijne fotosessie.We zullen je begeleiden in stijlvolle poses. Dit zal gegarandeerd foto’s opleveren waar je trots op zal zijn en jezelf fantastisch te voelen.

Deel 3


Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières vinden na de sessie plaats, ± 1 week). Samen ontwerpen we een collectie die laat shinen. Dit kan eeen prachtig cadeau zijn voor je partner, voor jezelf en je absoluut graag in je huis, kunt laten zien. Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Een boost voor je zelfvertrouwen

Een boost voor je zelfvertrouwen

Boek nu je Boudoir ervaring

Het belang van foto afdrukken

Stel je foto’s voor die je voelt … Ervaar prachtige muurkunstcollecties die speciaal zijn ontworpen met jou voor jou , je partner en je huis in gedachten.

Met elke collectie vervaardigd met de beste kwaliteit, passen deze mooie en complete kunstwerken in elk interieur.

Met de hulp van onze ontwerpsessie, zal elke muurkunstcollectie en afwerking uniek worden gemaakt voor om nog vele jaren op uw muren te koesteren en te schitteren.

Bekijk hier onze Wall-Art Collections

FAQ

Wat is een Boudior fotosessie?

Boudoir is een fotografiegenre met vrouwen in een slaapkamer of privékamer. Het gaat niet om iemand anders dan om jou. We leggen de zelfverzekerde en comfortabele kant van je vast die je misschien niet altijd te zien krijgt, zodat je je lichaam en wie je bent kunt omarmen.

Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Wat als ik verlegen ben?

Ons team heeft jarenlange ervaring met het coachen van vrouwen zoals jij tijdens deze spannende sessie. We zijn hier om een luxe ervaring te geven die je verdient. Tegen de tijd dat we klaar zijn, zien je foto’s er net zo moeiteloos uit alsof u thuis aan het luieren bent. En omarm die opwinding – je mag moedig zijn!

Hoeveel kost de Boudior fotosessie?

De studio Boudoir Experience kost €100,- in de midweek en € 200 op zaterdag. Dit omvat de fotosessie,  ontwerpadvies waar we je prachtige foto’s screenen en je helpt bij het bestellen van de kunstwerken die je wilt. Producten kosten tussen de €200,- en € 3.500,-  Betalingsplannen zijn beschikbaar.

De Boutique hotel Experience  kost €350,- inclusief professionele haarstyling en make-up en de ontwerpadvies.