(best bekeken in landschapsmodus)

recensies studenten van workshops en coachings

Wat vonden andere studenten van de BIG workshop?

“De workshop dagen waren fantastisch en de investering ervoor was het driedubbel dwars waard! Waarom? Ten eerste was het een enorme leerzame ervaring waar bij Damon ook echt de fijne kneepjes tot in detail uitlegt maar hij is ook een open boek zonder geheimen waar je met al je vragen terecht kunt en een eerlijk en leerzaam antwoord van krijgt en dat waardeer ik enorm!” Lees hier het complete (toffe) verhaal van Arno!

“Begin februari volgde ik Damon’s tweedaagse ‘BIG’ workshop in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Deze twee dagen heb ik niet zozeer mijn best gedaan met mijn camera om plaatjes te schieten van een bruidspaar, maar meer geluisterd en heel veel gekeken. Met een backpack vol met ingrediënten ging ik naar huis om vervolgens meteen mijn vriendin als proefkonijn te gebruiken. Want het is allemaal leuk en aardig, de goede uitleg van Damon en hoe hij het allemaal voor elkaar krijgt; het is vooral veel oefenen en prutsen met deze nieuwe ingrediënten! :-)”
Lees het complete (geweldige) verhaal van Stephan hier!

“Federer. Bolt. Messi. Woods. Sportsmen so renowned and so extraordinarily talented. Constantly pushing the limits and rewriting the rule- and history books. Adored and respected. Copied and envied. Although this next metaphor would make more sense in Dutch; if your brand of sports, like mine, is photojournalistic wedding photography, Damon Pijlman would (or should) make your list of greats.”
You can read the whole storey by Jesse(that gave me goosebumbs) here

“Whooow, na de tweedaagse BIG workshop van Damon Pijlman zit ik echt bomvol nieuwe energie. De Big Workshop is een workshop specifiek gericht op (journalistieke) trouwfotografie / bruidsfotografie.” Ga naar deze link voor de toffe blog van Marco Klompenmaker om te lezen wat hij vindt van de BIG workshop!

“Begin Februari was het eindelijk zo ver, de tweedaagse workshop, samen met nog 14 andere fotografen. Wat was het tof en inspirerend.” Bekijk hier de gave blog van Naomi!

“Ja super awesome natuurlijk! Fijne plek, goede communicatie vooraf (FB, mail e.d.) Fijne planning, lekker kunnen oefenen, iedereen is geholpen en kreeg aandacht. Ow en ook fijn dat je voor goed weer hebt gezorgd..”
Geweldige blog van Danna van Look at me fotografie kan je hier bekijken
“Supergaaf, erg inspirerend en motiverend, je enthousiasme en positiviteit is mooi om te zien (en motiveert ook echt!). Ik vond het erg gaaf omdat er goed werd geluisterd naar wat iedereens leerpunten waren. De opdrachten vond ik erg gaaf zoals ik al aangaf. Flitsen blijft een aandachtspunt voor mij, maar ik ben niet meer ‘bang’ om te flitsen en creatieve dingen uit te proberen!”

“Super gaaf! Leerzaam met heel veel informatie! En vol energie, een echte inspiratiebron!”

“Inspirerend, gezellig, goede mix van theorie en praktijk. Zou het iedereen aanraden.”

“workshop was geweldig! Leuke sfeer en heel leerrijk!”

“Kreeg meer dan ik had verwacht, super dus! Ook alles er om heen, de catering, het team de ontvangst. En dat je je kennis met ons wilde delen was sowieso fantastisch.”

“Ik heb zoveel inspiratie gekregen van de BIG workshop, echt niet normaal. Het heeft werkelijk mijn ogen geopend. Soms is het nog wel moeilijk hoor, zoals met het stel van gisteren. Maar ik blijf doorgaan hierin en ook de beeldbewerking heeft een enorme “boost” gekregen nadat ik LR4 en Nik Software heb aangeschaft. Veel meer contrasten en cool kleuren. Dankzij jullie durf ik nu veel meer en ook veel meer van mijzelf te laten zien, wat IK mooi vind!”

“Het was een fantastische workshop! Veel geleerd, nieuwe collega’s ontmoet, uit mijn comfort zone gestapt, en meer! Ik vond het bijzonder om te zien hoe ieder zijn/haar eigen aanpak had – en dat zie je in onze foto’s terug. Zeer inspirerend!!”

” Thanks for such an amazing experience! It was great to learn so much and be with such inspiring people. I’m ready to bring my photography to the next level.” “worth. every. euro”

“Gewoon weer thuis aan het werk na 2 heerlijke workshop-dagen… eerst een hele to-do-list afwerken voor ik mijn foto’s van de workshop uit mag zoeken van mezelf.”

“Ik vond het een zeer geslaagde workshop, jij bent zoals je bent; vrolijk, enthousiast, professioneel en energierijk en dat is heerlijk om te zien. Ik heb zeker wat aan de workshop gehad, voor mij waren het net weer de puntjes op de i, net even verder kijken, net even iets verder gaan en durven te gaan. Ik ben weer getriggerd door jouw vakkundigheid en eerlijkheid. Kortom ik ben heeeeel blij dat ik de workshop bij je heb gevolgt.”

“Het was een top dag. Veel geleerd, heel veel lol gehad, een heerlijk gek bruidspaar en een inspirerende leermeester. Inderdaad een aanrader!”

“Het was zeker met de inzet van Gijs en Marjon (echt schatjes) een super inspirerende dag met heel veel lol en foefjes om verder te kunnen! Een aanrader!”

“Hi! De workshop is alweer een week geleden en alle indrukken dwarrelen nog steeds door mijn hoofd! Wil nu zoveel dingen tegelijk oppakken. De workshop was geweldig, bedankt Damon, en het was ontzettend leuk om jullie te ontmoeten. Dank je wel voor het delen van jullie kennis en vriendschap. Ciao!”

BOEK NU EEN WORKSHOP OF EEN MENTORING