(best bekeken in landschapsmodus)

bruiloft italië

Mooie Bruiloft italië

Mooie Bruiloft italië
Destination Wedding Italy; ik schreeuw het het liefst van de (mooie Italiaanse) daken, want wát kom ik graag in Italië!

Het huwelijk van Daniel en Carolien in Amsterdam was fantastisch, en met de mooiste emoties en sfeerbeelden, maar de bruidsfoto’s die ik heb gemaakt in Italië zijn zó bijzonder geworden dat ik jullie dit graag wil laten zien. Tijdens het gesprek dat wij hadden om het huwelijk te bespreken bij Paviljoen Puur te Amsterdams, hadden we het al snel over de huwelijksreis, welke in Puglia (Italië) bleek te zijn.

Italië is mijn favoriete land bij uitstek, dus ik bood aan, een beetje als grapje: “Wat als ik jullie huwelijksreis nou eens kwam ‘crashen’?” Daar hoefden ze niet over na te denken en dus klonk er een volmondige JA!

Waarom heb ik nou niet vaker iemands huwelijksreis mogen ‘crashen’? Het is gewoon mega geweldig om te doen!!

Na het huwelijk sprong ik in het vliegtuig en na een overstap in Rome werd ik enthousiast ontvangen op het vliegveld van Bari. Het plan was om direct naar Matera te rijden om daar de ondergaande-zon-foto’s te maken.

Matera. Ik heb nog nooit zo’n bijzondere plek gezien: oude huisjes tegen een berg gebouwd, weinig tot geen toeristen en overal de prachtigste fotodecors.

de volgende ochtend heb ik Daniel en Carolien voor een prachtige zonsopgang gefotografeerd in Polignano a Mare (05:30 uur!), waar we onverwachts een grote grot ontdekten, die uitmondde op de zee.

Het leek wel alsof alles klopte deze dagen: van het licht, de composities en de omgeving, tot aan de kleine details, zoals een vissersbootje op de achtergrond.

Natuurlijk wilde ik de zee in met mijn onderwatercamera en wát een shots zijn dat geworden!

Na deze mooie ochtend werden wij door een restauranteigenaar naar een eeuwenoude limoen- en olijfkwekerij gebracht, waar we tot de middag hebben gefotografeerd.

Er was slechts één nadeel van dit avontuur: de tijd vloog! Voor mij was het alweer tijd om weer naar huis (Nederland) te gaan. Daniel en Carolien, nog in haar bruidsjurk, hebben me van de limoen- en olijfkwekerij naar het vliegveld gereden, waar we helaas afscheid moesten nemen.

Wat een mooie mensen zijn Daniel en Carolien. Een prachtig en lief stel, waarmee ik vanaf dag 1 dat we elkaar ontmoetten een enorme klik mee had.

Ik ben bevriend geworden met een bijzonder stel en ik kijk met plezier terug op drie dagen, waarin alles als een puzzelstukje op de juiste plek viel.

In de afgelopen weken heb ik bijna dagelijks naar de foto’s gekeken, die mij diep raken door alles wat ik met hun heb mee mogen maken; wat een prachtig ‘werk’ heb ik toch! Heel veel dank gaat dan ook naar Daniel en Carolien voor hun vertrouwen, geduld en hun enthousiasme. Ook wil ik graag Jacqueline van Pauw Weddings bedanken, die ons in contact heeft gebracht en drie fantastische dagen heeft georganiseerd.

Een heel verhaal! Kijk maar gewoon naar onderstaande slideshow met bijpassende muziek; zet het geluid hard aan en geniet van de foto’s!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!