Bruiloften

De mooiste dag van jullie leven op foto en/of film!

De beste herinneringen van jullie bruiloft?

BRUILOFTFOTOGRAFIE

‘Oooh, ik zet mijn auto ervoor aan de kant!’ Claire is vorige week getrouwd en krijgt net de foto’s binnen. ‘Supergaaf zeg! Top!’, appt ze de fotograaf. ‘Ik ga ze meteen aan Jer laten zien!’ Dat Damon Pijlman er was, hadden ze bijna niet gemerkt die dag. Zijn rocking sidekick Eva leek al minstens zo onzichtbaar. Ze gingen op in het feestgedruis. Later, toen de foto’s klaar waren zou blijken dat ze er wel degelijk waren. Ze zaten overal bovenop en legden alle belangrijke momenten vast.

Studio Damon is één van de meest vooraanstaande studio’s in huwelijksfotografie. Al op zijn zestiende kiekte Damon zijn eerste bruiloft. ‘Huwelijken geven een enorme energieboost. Ik vond het meteen fantastisch.’ Inmiddels onderscheidt hij zich door zijn unieke werkwijze en zijn scherpe oog voor het echte. ‘Op mijn eigen bruiloft zat ik met mijn oma te praten. De verbinding die ik met haar had… dat moment is vastgelegd. Die foto is me heel dierbaar.’

Bekijk portfolio

DYNAMIC STILLS

Naast bruidsfotografie maakt het team nu ook bruids videografie tijdens de bruiloften en loveshoots. Wij noemen ze Dynamic Stills; foto’s die naadloos overlopen in filmbeelden inclusief geluid gemonteerd in een hip en stijlvolle clip. Ons nieuwe concept is zo uniek omdat wij de momenten tegelijk opnemen in foto en filmbeelden. Ons doel is om de aller beste herinneringen vast te leggen van een bruiloft, met de aanvullingen van geluid en bewegend beeld zien wij een prachtig product die generaties zullen raken.

Een compleet pakket hebben wij ontwikkeld; Een prachtig, design album met de foto’s, een foto galerij met de foto’s in hoge kwaliteit, de smartphone app, een unieke en hippe Dynamic Stills Clip en twee (soms 3) passie volle en ervaren beeldmakers. Bruidsceremonies, Speechen en overige belangrijke momenten, worden van begin tot eind opgenomen in in filmbeelden en geluid.

Bekijk portfolio

Investeringen in onvergetelijke herinneringen!


De voorbereidingen van een bruiloft zijn heel erg leuk, maar kan ook een hoop werk opleveren. Om deze reden hebben we een aantal Huwelijks collectie’s samengesteld die in overleg zorgvuldig aan jullie wensen aangepast kunnen worden.

BASIS
– Award winnende Trouwfotograaf van Studio Damon
– Uitgebreide kennismaking en bespreking van jullie wensen
– vanaf 5 uur bruidsfotografie
– Opmaat gemaakt design trouwalbum (30×40 cm)
– Een spetterende online highlight slideshow
– De foto’s / films in hoge kwaliteit

EXTRA’S
– Twee of zelfs drie trouwfotografen op jullie bruiloft
– de Premier Launch party
– Dezelfde avond al een Sneak Peek Slideshow vertoond
– Professionele film en audio opname
– Dynamic stills documentaire Filmclip
– Drone foto en filmbeelden
– Een hippe Photo Booth,
– Internationale bruiloften
– En nog veel meer!

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jullie dag, bekijken we de designalbums en maken we natuurlijk kennis. Wil je een compleet overzicht zien van al onze prijzen en mogelijkheden, kom dan direct in contact!