(best bekeken in landschapsmodus)

Bruiloft Paviljoen Puur met Carolien & Daniël

Bruiloft Paviljoen Puur met Carolien & Daniël

Huwelijk georganiseerd door de geweldige weddingplanner en alles-kunner Jacqueline Veldkamp van Pauweddings kan alleen maar top worden.

Deze twee dokters werden vreselijk verliefd toen Carolien solliciteerde voor een baan in het ziekenhuis, en niemand minder dan Daniel in de ‘keuringscommissie’ zat.
Daar begon hun liefdesverhaal.

In ochtend vroeg arriveerden wij bij het Citizin hotel waar de ik ontvangen werd (met een goede cappuccino) door de ouders van de bruid. En waar ik, omdat wij iets te vroeg waren, zeker een half uur fijn heb zitten kletsen met de moeder van bruid over fotografie.

Twee mooie design-hotelkamers waren er geregeld voor het bruidspaar. Een slimme zet, omdat wij zo gemakkelijk konden tussen pendelen tussen de kamers voor de getting ready foto’s. Natuurlijk moest er ook een mooie douche scene plaatsvinden, want bij de bruid gebeurde mooie (visagie) momenten, enbij de bruidegom niet veel minder; helemaal niet als je zo’n te gekke neef Wenny erbij hebt!

Het ontmoetingsmoment was in de lounge van het hotel, waarna wij opweg gingen in een oude rode eend naar Paviljoen Puur.

De huwelijksceremonie zou buiten plaats vinden, in een mooie natuurlijke omgeving.

Prachtig weer was een must en gelukkig was dat het ook.

Er was mooie harpmuziek door vriendin Femke en er werd live gezongen door Joelle Smidt, zij deed mee met ‘De beste songwriter

Na de ceremonie waar een prachtige speech werd gegeven door de vader van de bruid, veel werd gelachen en traantje werden weggepinkt, en ik flink wat kilometers moest afleggen om het meisje in de boom te fotograferen tijdens het ja-woord, werd er geborreld en gedineerd.

De vrijheid die wij kregen voor de fotoshoot was een zegen; wij zouden pas gaan fotograferen als de zon het mooist was en dat was ongeveer een uur voor zonsondergang.

Hierna was het tijd voor de spectaculaire bachata openingsdans waar Carolien in een speciale dansjurk ging, daarna werd er met een DJ en saxofoon gefeest.